”behandla mig bra som fan så är jag inte otrogen”

Okej. Mycket förhållande snack nu men det är lite det som är on my mind nu så att säga.

Men jag har vart väldigt öppen med att jag vart otrogen i 2 av mina tidigare förhållanden. Och finns det någon anledning till att vara otrogen? Nja kanske inte i längden. Men nu har jag faktiskt kommit på varför jag vart otrogen.  Men jag kände mig inte uppskattad i vissa perioder under dessa förhållanden och så var jag ung.

Med någon som pratar med sina gamla tjejer på sociala medier, klagar på att du är för stor, inte vill ha sex, inte vilja mysa. Det är bara några av dom sakerna jag känt/hänt precis innan jag vart otrogen, kommer inte säga vem av dem det var som var vad för vill inte hänga utan någon. Men det är lätt att känna att man inte duger till när sådana saker händer.. Och min svaghet då blir att jag söker mig till andra. Det är klart att man kan ta sig igenom sånt, för att inget förhållande är alltid perfekt hela tiden.

Jag har öppet sagt att jag vart ett jävla svin för att jag vart otrogen. Men jag har alltid haft anledningar till att vara otrogen. Det finns anledningar.

Men att vara i ett förhållande där man känner sig älskad och uppskattad. Då är jag på kroken. Så behandla den du älskar bra som fan så finns det inga skäl till att vara orolig för otrohet.

paow_brostskracken

(Visited 154 times, 1 visits today)

9 Comments

 1. Sara oktober 23, 2016 at 4:49 e m

  Fast om man känner så, så är det väl bättre att göra slut än att vara otrogen? 🙂

  Reply
 2. Lissette oktober 24, 2016 at 1:01 f m

  Fast det finns ju något som heter kommunicera.. Och blir det inte bättre gör man slut! Varför ha kvar killen på sidan om bara för att?
  Det finns ingen anledning till otrohet. Kan man inte prata med varandra om det man tycker känns fel, så fungerar man inte tillsammans. 👊🏼 skulle min kille säga att jag ser stor ut, inte vilja mysa helt plötsligt osv. Så skulle jag fråga vad problemet var? Måste ju finnas någon anledning, o svarar han inte kan han dra:)

  Reply
 3. Nicki oktober 24, 2016 at 2:53 e m

  Vad har du för framtidsplaner? Hur ser Paulinas liv ut om 10 år?

  Reply
 4. Du vet vem oktober 24, 2016 at 3:10 e m

  Tjejen som inte blir svartsjuk tvingar pojkvännen att radera alla tjejer ur hans liv. Ostabil..

  Reply
 5. Linnea Albertina oktober 24, 2016 at 5:36 e m

  …. dör för dig! Första gången jag varit inne på din blogg, suttit här nu i över en timme och bara läst allt! Älskar dig verkligen…. stor höstkram Linnea xxxxx

  Reply
 6. Stig oktober 25, 2016 at 11:15 f m

  Hej!

  Du ser faktiskt ut som om du inte bryr dej.
  Bara tanken är hur dålig som helst.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *