Arboga.

Hej hopp! Förlåt för dålig update med mitt internet har lagt av hemma. Jaja, nu sitter jag på hotellet i Arboga. Jag ska spela lite musik och mingla lite på stads källaren. Det var väldigt länge sen jag var och gigade också!

Igår så tog jag det bara lugnt, gick på bio och såg doctor strange.. Och ja, den var väl sådär tyckte jag. Lite långtråkig och förutsägbar men bra gjord. Blev lite besviken med tanke på att det är en Marvel film.

Såhär såg jag ut igår. Och min roomie Johan skulle på maskeradfest haha.

p9390629p9390628

(Visited 1 times, 1 visits today)

5 Comments

 1. maria h oktober 30, 2016 at 9:59 f m

  jag var på bio igår och såg på doctor strange och jag tycker den är cool gjord och lite dålig eftersom några dog

  Reply
 2. Tgyuhiol oktober 30, 2016 at 6:19 e m

  Jggyfyghuhjlkökökkvcjhxfrzrtgvijkgctzfzxtyghlkökjfcrzrtfguiknlbvzerzxuijnlbvgrzserdfyuijokplpåö
  ÄmnkjvchcjvukiucgxikvuycdrxcyhvhcgyiojkokokoivhxdWawsdrtfguikköläölolbjhctfgiokmlnbh fgxujhjlölmkjgiok. Cy bnj. Ghlöllkjuygjuhij ölpoijjv. ?mölkbblö?!ä

  Reply
 3. dez november 6, 2016 at 7:58 e m

  Usch hans costume???????? Extremt rasistiskt och bara fel. Fy

  Reply
 4. Jasmin november 8, 2016 at 4:54 e m

  Jag tycker inte det är rasistiskt att klä ut sig till en sheikh??? /hälsningar en arab som inte alls tog illa upp

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *