Duger jag ändå?

Alltså jag är så lat. Visst jag är verkligen inte fet och väger inte speciellt mycket, väger väl ish 50. Och brukar få höra att jag är mycket mindre i verkligheten varje gång jag möter någon som inte träffat mig innan. Men jag märker att jag inte är 18 längre. Så jag har ju börjat med att gå ut och gå(jaga pokemons) typ två timmar om dagen några gånger i veckan och jag äter för det mesta nyttigt. Men jag vill ju typ ha magrutor. All press alltså.. Jaja. Ska väl börja träna NÅN gång i mitt liv. Iallfall typ 3 gånger i veckan och fortsätta med mina promenader.

 

p9390611 p9390608

Snygga träningskläder från Nike hittar ni HÄR

(Visited 4 times, 1 visits today)

5 Comments

 1. Maria oktober 27, 2016 at 5:36 e m

  Tycker du är finare utan magrutor ser liksom kvinnligt ut med en mjukare mage.

  Reply
 2. Maria oktober 28, 2016 at 6:31 f m

  Ah det är samma för mig! Jag har inte tränat regelbundet sedan jag var 14. Och visst man är inte tonåring längre (är 28) och jag måste tänka mer på vad jag äter nu. Men jag är också rätt smal så alla jag träffar blir förvånad när jag säger att jag inte tränar. Har börjat träna en dag i vecka bara för att det känns bra, och för att kroppen inte ska gå sönder…

  Reply
 3. Alanyaa oktober 29, 2016 at 9:29 f m

  Åh va snygga nike kläder

  Reply
 4. Markland november 3, 2016 at 12:56 e m

  Du duger alldeles utmärkt som du är – träna och ät om du själv vill och baserat på vad du själv vill uppnå.

  Magrutor kan vara snyggt men det är verkligen inget som avgör huruvida man duger eller inte – fast det vet jag att du redan vet. 🙂

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *