Social Media Party

Godmorgon på er! Har haft en rolig helg faktikst. På fredagen så gick jag och Mattias till Patricia och åt middag. Och efter det så gick vi på bio, vi såg Hitta Doris. Väldigt söt film. Men trögtänkt som jag är så fattade jag knappt vad filmen handlade om. Lite rörig eftersom att Nemo också var med innan. Eller kanske bara var jag?

Sen igår så var det ju Social Media Party. Så mötte upp Ellen och gick det. Måste erkänna att jag var lite nervös. Har inte vart på någon sån tillställning på väldigt länge. Men det var kul att träffa alla. Blev lite drinkar och sen så blev det en massa fest. Gjorde dock min pojkvän besviken med att komma hem så sent. Och att jag skulle upp kl 9 idag och höll på att försova mig till TV4 Nyhetsmorgon. Lite pinsamt att komma dit sent men allt gick bra ändå. 🙂

img_1719.jpg

Min snygga älskling <3

img_1716.jpg

Som vanligt så råkde jag ha ut våra popcorn..

LÖRDAGEN:

img_1756.jpgimg_1728.jpg

Valde mellan dessa två klänningar.

img_1776.jpg

Träffade bästa Jimmy. Som jag saknat han! <3

img_1778.jpgimg_1779.jpgimg_1762.jpg

Maten! Allt var vegetariskt. <3

img_1725.jpg

Klippte av mitt hår lite också haha..

(Visited 1 times, 1 visits today)

2 Comments

 1. maria h oktober 3, 2016 at 10:10 f m

  hitta Nemo filmen så försvinner ju Nemo och sen hittas han ju och hitta doris så försvinner doris och sen blir hittad…grattis till vinsten

  Reply
 2. hanny oktober 24, 2016 at 2:44 e m

  hej snygging

  vart är den första klänningen ifrån. väldigt snygg på dig!!!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *