Onödiga/rolig sexfakta!

–   ”Det finns män i Guam som arbetar heltid med att resa runt på landsbygden och berövar unga kvinnor deras oskuld.. Dessa unga kvinnor betalar dem för att få ha sex för första gången. Anledningen är att enligt Guams lagar så är det strikt förbjudet att gifta sig om man är oskuld”

–   ”Mängd sperma per sädesuttömning: 1-2 teskedar”

… porrskådisen Jon Dough har slagit det manliga rekordet för gruppsex? Han låg med 55 tjejer på en dag. ”

”… det, enligt beräkningar, utförs ungefär 100 miljoner sexakter varje dag? Inte illa. Å andra sidan är vi 6,6 miljarder människor på Jorden.”

”… för över 2 000 år sedan deltog 7 000 personer i en orgiefest i Rom?”

”Visste ni att Sverige & San Francisco har flest biusexuella i hela värden”

”På Nya Zealand har man i genomsnitt 20,4 sexpartners under sin livstid, vilket gör landet till det mest promiskuösa i världen enligt The Sun.”

Sämsta sängkamraten hittar du garanterat i Tyskland, där männen nyligen korades till världens värsta älskare i en stor undersökning av OnePoll.com. Anledningen? De luktade för mycket…”

”Samma undersökning utsåg de eldiga spanjorerna till de bästa älskarna.”

. Det finns män och kvinnor som kan få orgasm bara genom att spänna rump- och/eller bäckenmusklerna.”

”. Har du blivit förrådd i kärlek? I Hong Kong är straffet för en otrogen man kan inte bara saftiga böter , utan hans fru har också rätt att ta livet av honom. Dok måste hon klara detta med sina bara händer.”

En man som kysser sin fru  varje morgon lever i genomsnitt fem år längre än män som inte gör det. Visa den här artikeln för din kille, pronto!”

Tycker du att sex när du har mens är äckligt? Tänk om! På grund av det ökade blodflödet i kroppen får du orgasm mycket lättare.”

Källa: Olika sidor på internet.

(Visited 175 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Sofia - bipolär och f.d laestadian oktober 2, 2016 at 10:41 f m

    Vilka roliga fakta! Har hört att genomsnittet för hur länge tyskar går i samma underkläder är 7 dagar, så det kanske är därför de luktar? Haha 🙂

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *