BOOM!

I samarbete med Boom Watches.

Jag är ju inte jätte mycket för smycken med tanke på att jag har så mycket tatueringar. Men klockor älskar jag. Och eftersom att min klädstil ofta är lite mycket så ville jag ha en ganska så diskret klocka. Så det bästa med BOOM är att man kan bygga sin egen klocka, såsom ändra detaljer efter din alldeles egna stil. Jag byggde min klocka med svart ur och rosedetaljer!

Ta er en titt på BOOMs utbud www.boomwatches.com. Om du uppger koden  PaowBoom så får du 15 % rabatt. Koden gäller fram till den 30 november.

 Ps. BOOM haren unik garanti på sina klockor som gäller i tre år. Om något går sönder så får du ut en ny del samma dag som du lämnar in den hos din återförsäljare.

p9390661

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *