Obefogat svartsjuk?

Ja dem flest som följer mig här följer ju säkert mig på Snap(Paow93) och där hade jag hängt ut en tjej som skrivit mycket till min kille. Tänkte bara berätta lite mer ingående vad det handlade om bara för att rensa luften. Jag har aldrig sett mig själv som överdrivet svartsjuk, men den stämpen kanske är borta nu? Iallfall, vi var ute för några veckor sedan och samma namn på hans telefon dök upp hela tiden. Tillslut så frågade jag ”vem är det där” varav han säger ”nä det är en tjej jag vart med i Thailand som vill att vi ska ta bort våran gamla konversationn för hon har ny kille”. Jag tänker inte mer på det, sen fortsätter hennes namn ploppa upp hela tiden. Jag gillar det inte jätte mycket men säger ingenting. Tillslut dagen efter våran födelsedag så har min kille vart inne på min dator. Då ser jag att dem har skrivit massor och diskuterat ifall vart dem ska ses i Thailand osv. Och ja, då blir jag irreterad. Jag hade inte brytt mig om han hade sagt från början ”bara en tjejkompis” men nu. För dom skulle väl sluta skriva för det var väl det hon/han sa? Jag blir skit irreterad och han säger att han bara ”råkat” svara. Ja säkert. Men han säger iallfall att han inte ska skriva mer med henne. Några dagar senare ser jag att han öppnar en lättklädd snap från henne. Han tar bort henne på fb insta och överallt. Och hon FORTSÄTTER att skriva. Trots att han inte svarat. Rätta mig om jag har fel. Okej om det hade vart hans ex eller något, men någon randombrud han knullat med några gånger på en charterresa och hon ska envisas med att försöka ha konstakt med någon hon vart med nån gång? För mig är det konstigt. Sen att jag står utlämnad som svartsjuk känns inte kul. Men hela situationen kändes konstig tycker jag.

screen-shot-2016-11-13-at-15-13-30

(Visited 150 times, 1 visits today)

17 Comments

 1. Donika november 13, 2016 at 3:58 e m

  Pfft, hade dödat bruden om jg va i samma situation så helt normal reaktion 😉

  Reply
 2. Kim november 13, 2016 at 4:27 e m

  Jag hade dumpat killen? Det är ju han som svarade henne från början & planerar att träffa henne igen? Wtf är det för kille?

  Reply
  1. Irina november 18, 2016 at 10:07 f m

   Håller med.

   Reply
 3. Lisa november 13, 2016 at 4:41 e m

  Jag tycker att det är väldigt konstigt att tjejer alltid väljer att skuldbelägga den andra tjejen. Det är ju inte hon som är tillsammans med dig? Oavsett om hon har kille eller inte så är det hur din pojkvän väljer att agera och göra som är det väsentliga. Bli inte arg på henne, bli arg på honom i sådana fall. Det spelar ingen roll om en kille får sms från enbart dig eller 40 000 andra tjejer, det kan man inte kontrollera. Det du kan kontrollera är enbart hur han väljer att behandla dig. Det är honom du ska kunna lita på, inte henne. Att dessutom hänga ut henne och kalla henne för saker är enbart ett tecken på osäkerhet. Andra tjejers beteende ska inte kunna göra dig osäker i ett bra förhållande.

  Reply
 4. Linda november 13, 2016 at 4:41 e m

  Det är ju din kille som gör fel och inte tjejen. Han har ju fortsatt att skriva med henne och inte riktigt kunnat stå för det inför dig. Då är inte svartsjukan obefogad tycker jag… Sen den där tjejen… Ja, hon vet ju att han har dig, men jag kan nog ändå tycka att det du skrev till henne var HELT fel. Sorry! Hade du istället hoppat över att skriva att hon är ful och att hon är en hora hade det ju inte blivit en grej av det hela..,
  Så ser jag på det 😊

  Reply
  1. Matte november 14, 2016 at 1:30 f m

   Jo men hon har väl känt sig förnedrad av detta svek och därför velat ge igen, helt förståeligt om än fel.

   Reply
 5. Nathalie Uhlan november 13, 2016 at 5:31 e m

  Fortfarande obefintlig fakta om hela situationen. Du kan inte ha läst deras konversation.

  Reply
 6. Veronica november 13, 2016 at 6:04 e m

  Jag förstår inte varför du hänger ut en helt oskyldig människa som inte har gjort något fel. Den personen som du borde hänga ut är din partner. Han har ju velat träffa denna tjej fast han är i en relation vilket är så himla fel. Jag hade lämnat personen direkt. För gör han så en gång så kan han även göra om det.

  Reply
 7. Am november 13, 2016 at 6:49 e m

  Seriöst nu Paulina. Om hon fortsätter att skriva så gör hon ju det av en anledning? Tjejen är sällan den psykobrud ens kille försöker få det att låta som. Han har ju antagligen gett henne dom signalerna och forsätter att svara på henne när du inte ser. Säkert tar han bort sina egna medelanden också för att låtsas som att det är hon som terroriserar honom lol. Suck, killar och deras små fulingar. Det är han du borde kasta åt helvete hur kär du än är, inte den andra tjejen som bara skriver med en villig kille.

  Reply
 8. Mona november 13, 2016 at 7:28 e m

  Tycker att du borde ta upp det med Mattias och säga åt honom att i sådana fall be henne sluta skriva utan att använda personangrepp och kalla henne för elaka namn. Det är bara väldigt omoget av dig att gå på det sättet. Helt ärligt så har inte hon något ansvar gentemot dig även om det helt klart är dålig stil att ragga på killar i förhållande. Men u know what? Sådana tjejer finns det gott om och du kan aldrig se till att ingen tjej inte försöker närma sig din kille utan det du borde vara säker på är att han INTE LÅTER någon göra det. Så känns som din ilska gick ut på fel person. Take it up with your man… jag menar varför bestämmer han att träffa ett gammalt kk om han är tsm med dig.. Bli inte blind av kärleken. More power to u!!

  Reply
 9. Jeann november 13, 2016 at 8:23 e m

  Såklart är det inte okej av henne att höra av sig på ett sånt sätt om hon vet att ni är tillsammans men det är upp till din kille att ta avstånd från henne för att du ska känna dig bekväm och trygg. Det är han som du ska rikta din oro mot i det här fallet, varför fortsätter han höras med henne om du uppenbarligen tycker det är jobbigt? Vad snackar dom om de gångerna du inte upptäcker honom? Det måste finnas tillit, och av vad det verkar som gör han inte det han säger att han ska gör till dig. Ledsen paow 🙁

  Reply
 10. Dennadär november 13, 2016 at 9:55 e m

  Förstår din ilska helt! Men säger som många andra. Din man har agerat hemskt fel och disrespected you ordentligt. Han har säkert skrivit en del till henne och sen tagit bort vad han skrivit.. Låt han inte lura dej. Mer power till paow 😘❤

  Reply
 11. Jess november 14, 2016 at 12:03 e m

  Känner igen din ilska, fy fan! Men jag hade inte litat på min kille, han har stor del i hennes beteende. Genom att svara och skriva så uppmuntrar han henne till det här beteendet. ”Råkar svara” my ass.. Han gillar uppmärksamhet, såklart, det gör alla men han måste förstå konsekvenserna av det han gör. Det blir en tillitsfråga.

  Reply
 12. B november 14, 2016 at 1:47 e m

  Men är det inte lite typiskt med ”den svartsjuka flickvännen”? Nästan att det blivit en klyscha. En flickvän som visar det minsta svartsjuka är ett psyco som överdriver varenda liten sak. Men är det inte självfallet när ens pojkvän bestämmer träff med ett gammalt ligg som skickar nudes? Hur i helvete tänker din pojkvän där? Var fan är integriteten. Nej klart som fan att du blir orolig, svartsjuka är ett sånt fult ord. Det definieras idag som ett dramatiskt psyco till partner när det i själva verket är en massa ångest och oro

  Reply
 13. Linn november 15, 2016 at 7:56 e m

  verkligen stört normalt att bli arg på tjejen! det är bara så vi funkar. även om man tycker att du borde bli sur på din kille så är det inte så fallet fungerar. hon är äcklig som gör så mot dig, verkligen haha

  Reply
 14. Maria november 15, 2016 at 11:11 e m

  Det är ju självklart din kille du ska prata med. Att en främmande person som du aldrig träffat kan aldrig ha något med din lycka att göra. Däremot hur din kulle behandlar dig, får dig att känna dig det är något som är super viktigt. Han måste få reda på att du inte tycker det är okej och att det gör dig ledsen. Och är han en riktig man så förstår han det och ser att han gjorde fel. Sedan måste jag säga en viktig sak!! Det är inget fel att vara svartsjuk om det är så du känner!! Man måste säga det!! Inte utan att bli arg utan direkt på ett konkret sätt. Annars stänger du bara in känslor och din partner tror något är okej som inte du tycker! Speak up!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *