Jävla skit

Shit vilken jobbig flygresa vi har haft. Vi valde att dygna eftersom vi skulle flyga långt. Så vi sov på planet. Sen när vi kommer fram så håller vi på att missa bordingen vidare till Samui för att dom var så sega i tullen. Vi går iallfall på planet till Saumi och det lyfter och allt går jätte bra.. Tills vi ska landa och det blir världens storm så vi åker upp i luften direkt igen och börjar cirkulera runt och runt. I ca 40 min innan de säger att det inte går att landa pga av för att det blåser för mycket så vi ska tillbaka till Bangkok. Åker tillbaka till Bangkok där dom ber oss vänta och vänta och vänta tills dem säger att flyget är avställt och att det inte går några fler flyg, vi blir uppmande till att gå över hela flygplatsen och hämta väskorna där dem som jobbade där inte hade någon aning om att det skulle komma väskor.

Jag blir så stressad så att Mattias vägrar att prata med mig för att han är så sur. Allt detta för att få veta att vi ska ut ur flygplatsen och in igen för att vi har fått en ny flygtid ”ifall” vädret blir bättre…

Åh fattar inget. Är så less på att flyga och stressa nu 🙁

img_2320.jpgimg_2323.jpgimg_2322.jpg

haha snygga!

(Visited 60 times, 1 visits today)

3 Comments

  1. Johanna december 5, 2016 at 6:15 f m

    Fruktansvärt drygt och stressande att inte få några klara besked! Inget vidare att flyga när det blir så kram

    Reply
  2. sddssda december 5, 2016 at 7:00 f m

    Blev han sur på DIG för det? Är han verkligen snäll mot dig ? =//

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *