Thailand!

Godmorgon på er. Idag så åker jag och min kärlek till Thailand och blir där i 3 månader. Jag är så taggad! Har bara gått runt som i en dvala och bara suktat efter sol.

Jag och Mattias kommer att hålla till på Grabbarna Grus i Thailand vilket har vart planerat sen länge. Blev lite förhastat då vi kollat på biljetter hela veckan. Jag vill inte mellanlanda och Mattias ville inte betala onödigt mycket. Men äntligen så hittade vi en biljett som passade oss båda så då blev det så att vi åker med typ 20 timmars varsel.

bilder från senaste dagarna! img_2314.jpg

img_2300.jpgimg_2313.jpg

(Visited 1 times, 1 visits today)

5 Comments

 1. sophie december 4, 2016 at 3:04 e m

  Gud vad kul!

  Reply
 2. Felicia december 4, 2016 at 3:15 e m

  Jättefina bilder! Jag hoppas ni får det bra i Tailand, kram! 🙂

  Reply
 3. Amanda C december 5, 2016 at 1:24 f m

  Åh vad roligt! 😀

  Kika gärna min blogg! Livsstil, mode, foto, vardag och träning! 🙂

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *