About last night.

Igår så mötte jag upp en gammal tjejkompis som är i Thailand med sin kille. Superkul verkligen! Vi var osams förut pga av en gemensam vän. Som visade sig sitt rätta ja till henne efter några månader. Fick även reda på en massa andra saker som är RIKTIGT vidriga. Te.x att hon knullade med mitt ex när hon BODDE hemma hos mig, 1 månad efter vi gjort slut, samt att det första hon gjorde efter att vi slutade umgås var att ha sex med killen jag dejtade. Bra tjej. Nu bryr jag mig inte, men man gör verkligen inte så. Samt att hon snodde pengar och kläder av mig. USCH Är SÅ glad över att hon är ute ur mitt liv.

Vi drack några drinkar och spelade beerpong, och ikväll sa vi ut och äta!

(Visited 234 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. Ebba januari 19, 2017 at 12:58 e m

  Nä det var inte sjysst. Samtidigt undrar jag vilka slags killar som gör så mot dig? Det är trots allt han som är i ett förhållande.

  Reply
 2. Daniel januari 19, 2017 at 7:34 e m

  Heja Grönqvist 😂😂😂

  Reply
 3. Bajs januari 19, 2017 at 10:30 e m

  Håller med ovan! Hänger ut människor hur som helst. Undra vem som gör rätt här? Är du konflikt rädd eller hur kommer det sig att man inte kan stå försvars för något tillsammans med personen i sig. Det är osäkerheten som träder fram här ser jsg. Bygg på den och sluta hänga ut folk som inte kan försvara sig. Skriv något kul som har betydelse istället.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *