Kommer ni ihåg detta?

För exat ett år sedan.

Så var lilla jag ute och festade. På den tiden white room fortfarande fanns (RIP).. Precis när jag går in på White room så fick jag ett meddelade på telefonen ” Bara så du vet så står det en massa polisbilar utanför din port”. Tänkte bara att dem hade tagit fast min granne som sålde knark. Händer ju mycket saker inne i stan hela tiden så festade vidare till kl 5. Då vinglar kalasfulla Paulina in i en taxi och ska åka hem. Och ser att det står seriöst 10 polisbilar och en ambulans utanför porten så taxin kan inte stanna där den brukar. Så köper en vegokorv och går in i porten. Och där möts jag av en polis som frågar vilken våning jag bor på och om jag känner någon på 4an, nej sa jag men sa att jag var bekant. Och då visar det sig att ena grannen dött i trapphuset. Så tur i oturen så var det inte han jag är bekant som hade dött(även om det är superhemskt i vilket fall som helst).. Utan det visar sig senare att det var min bekant som suttit häktad för mordet.

Men som tur var så var det inte han. Utan det hade blivit ett våldsamt tjaffs och killen hade ramlat och slagit huvudet i stentrappan. Usch så jävla hemskt 🙁 Var försöktiga <3

(Visited 16 times, 1 visits today)

1 Comment

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *