Börja träna nästa vecka!

 

Hur snyggt är inte detta set från Stronger.se ?

Inlägget innehåller affiliatelänkar

STRONGER gör helt klart de snyggaste träningskläderna som finns! 

Spana in deras utbud >HÄR

This post contains adlinks from Adviral
Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (9)
 • Camilla

  Julklapp? Till och med dina annonser är off. Tänkte på en sak, dina bilder du lägger upp i bloggen är halvkassa suddiga mobilbilder, ofta tagna i en spegel. Om du tittar tillbaka i din blogg mer än fem år tillbaka så hade dina bilder nästan bättre kvalité även om det inte låg så mycket jobb bakom då heller. Idag har ju till och med mobilerna bättre kameror än vad en bra kamera hade på den tiden och så fattar inte hur du l(miss)yckas?? Med tanke på hur mycket tid och energi andra bloggare lägger ner på sina inlägg och bilder borde du ju knappt ha några annonsörer kvar….

  En annan sak jag tänkte på när du la upp några gamla bilder är att du inte ser lycklig ut nuförtiden, är en stor skillnad på din utstrålning, dina ögon ser sorgsna ut även när du ler vilket är himla tråkigt och jag tror att det kan vara en del i ditt oengagerade bloggande 🙁

  svar: Blev av med min kamera på flygplatsen 🙁

  • Camilla

   Ja nu menade jag ju inte sedan du kom ner till Thailand utan de har i princip varit lika usla i minst ett och ett halvt år och mer….. Du måste ju ha en mobil från typ 2005 för att ha så dålig kvalité på kameran. När jag ändå är igång så blir jag lika exalterade varje gång du ska resa utomlands för det är så himla kul att läsa resebloggar men blir lika snabbt nertagen på jorden när jag inser att inget förändrats, när du reser bort dör bloggen för att i panik återupplivas till 25% på grund av tappade annonsörer när du kommer hem igen 🙁 Nu ska jag sluta gnälla.

 • lol

  Hahahaha julklapp??? Bra jobbat

 • Matilda

  Älskar Strongers kläder, så sjukt snygga!

 • Maria

  Ja bra tipsa om kläder tycker bloggen helt ok trist med en del som vill klaga. Kram.

 • Nattha

  Måste bara ha denna ju 😍http://bit.ly/2jEO0Dz

 • blousey - IDA SANDBERG

  älskar stronger 🙂 så snygga träningskläder 🙂

 • Daniella

  Träna upp detta med 😍http://bit.ly/2jHHUm4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *