Börja träna nästa vecka!

 

Hur snyggt är inte detta set från Stronger.se ?

Inlägget innehåller affiliatelänkar

STRONGER gör helt klart de snyggaste träningskläderna som finns! 

Spana in deras utbud >HÄR

(Visited 46 times, 1 visits today)

9 Comments

 1. Camilla januari 20, 2017 at 12:34 e m

  Julklapp? Till och med dina annonser är off. Tänkte på en sak, dina bilder du lägger upp i bloggen är halvkassa suddiga mobilbilder, ofta tagna i en spegel. Om du tittar tillbaka i din blogg mer än fem år tillbaka så hade dina bilder nästan bättre kvalité även om det inte låg så mycket jobb bakom då heller. Idag har ju till och med mobilerna bättre kameror än vad en bra kamera hade på den tiden och så fattar inte hur du l(miss)yckas?? Med tanke på hur mycket tid och energi andra bloggare lägger ner på sina inlägg och bilder borde du ju knappt ha några annonsörer kvar….

  En annan sak jag tänkte på när du la upp några gamla bilder är att du inte ser lycklig ut nuförtiden, är en stor skillnad på din utstrålning, dina ögon ser sorgsna ut även när du ler vilket är himla tråkigt och jag tror att det kan vara en del i ditt oengagerade bloggande 🙁

  svar: Blev av med min kamera på flygplatsen 🙁

  Reply
  1. Camilla januari 24, 2017 at 9:48 f m

   Ja nu menade jag ju inte sedan du kom ner till Thailand utan de har i princip varit lika usla i minst ett och ett halvt år och mer….. Du måste ju ha en mobil från typ 2005 för att ha så dålig kvalité på kameran. När jag ändå är igång så blir jag lika exalterade varje gång du ska resa utomlands för det är så himla kul att läsa resebloggar men blir lika snabbt nertagen på jorden när jag inser att inget förändrats, när du reser bort dör bloggen för att i panik återupplivas till 25% på grund av tappade annonsörer när du kommer hem igen 🙁 Nu ska jag sluta gnälla.

   Reply
 2. lol januari 20, 2017 at 1:31 e m

  Hahahaha julklapp??? Bra jobbat

  Reply
 3. Matilda januari 20, 2017 at 3:09 e m

  Älskar Strongers kläder, så sjukt snygga!

  Reply
 4. Maria januari 22, 2017 at 4:54 f m

  Ja bra tipsa om kläder tycker bloggen helt ok trist med en del som vill klaga. Kram.

  Reply
 5. Nattha januari 23, 2017 at 10:33 e m

  Måste bara ha denna ju 😍http://bit.ly/2jEO0Dz

  Reply
 6. Daniella januari 30, 2017 at 6:37 e m

  Träna upp detta med 😍http://bit.ly/2jHHUm4

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.