Godmorgon!

Hej på er. Kl är 12 här. Det är ungefär nu jag brukar gå upp. Men tanke på att vädret suger här för tillfället, det är i princip mer moln och regn än vad det är sol. Det är egentligen ingen stress med att sola och hänga på stranden, jag har aldrig vart någon sån som älskar att ligga och pressa. Så undviker gärna hudcancer så mycket jag bara kan. Men det hade vart skönt att bli av med mina psoriasis ärr dock. Jaja ingen stress. Ska ju vara här lite mer än 2 månader till.

Igår så mötte jag upp Emma och Joey, delade på 2 as stora drinkar och åt middag. Och efter det så gick jag hem. Har fått som avsmak för alkohol och fördrar att vara hemma och mysa på nätterna. Även om det självklart är jätte kul att festa här också såklart. Grabbarna Grus har ju en massa roliga teman varje kväl 😀 Som igår så hade dem dare night. Så kul!

(Visited 1 times, 1 visits today)

2 Comments

 1. Alexandra januari 20, 2017 at 2:24 e m

  Hej Paulina
  Jag hoppas det är bra med dig, jag ser att du varit sjuk en del där borta – mycket tråkigt att läsa.

  Jag heter Alexandra, bor i Malmö. Vi träffades på Grabbarna Grus i Magaluf i sommras, eller ja, slutet av augusti. Jag var där med min sambo Sebastian. Jag förstår om du inte kommer ihåg oss, eller om du kanske till och med kommer ihåg oss fast med fasa (!?) =/ Vi är 30 år och vi träffades två gånger på GBG och sista gången när ert gäng skulle till tauteringssutidion kl 6,30 på morgonen så hängde vi på. Ja bli blev faktiskt medbjudna haha.

  I alla fall. Vi ska också till Patong. Nej, vi förföljer dig inte. Vi är bara som alla andra svenskar i denna årstiden… Vi åker 26 februari men kommer till Patong först vår sista vecka, vi ska vara borta tre veckor allt som allt. Det vore kul om du är kvar då och kanske vill ses. Annars kanske vi ses och kan hejja på GBG.

  Jag hoppas för er skull att vädret blir bättre snart och att du inte blir sjuk igen.

  Kram från
  Alexandra, Sebastian säger hej =)

  Reply
 2. Ebba januari 20, 2017 at 9:37 e m

  Minnesregel för de/dem:
  They = de
  Them = dem

  Yesterday they hosted scare night

  Igår hade de scare night.

  Väldigt enkelt när du får kläm på det! Njut av Thailand! 🌸😊

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *