Nytt år nya möjligheter.

Hej på er. Nytt år vare nu. Och det firade jag här i Thailand med goda vänner som hälsade på från sverige. Och sen var vi på Grabbarna Grus också och spelade beerpong. Jag börjar fan bli vass på det nu! Nog om det.

Låt oss prata om nyårslöften! Mitt förra nyårslöfte var att bli mer posetivt, och jag lyckades. Väldigt bra. Nu tänker jag nästan alltid positivt. Sen var det ju att börja träna också.. Och det gick mindre bra. Men jag är inte speciellt spritfet längre, förut så låg jag runt 54. Och nu ligger jag på 48. Min normala vikt. Så årets nyårslöfte är att försöka bygga lite muskler och fortsätta att tänka positivt.

(Visited 40 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. Misan januari 16, 2017 at 7:10 f m

    Killen med vodkan ser väääldigt full ut. :/ Synd de dricker så, kroppen tar så mycket stryk av det. Bättre leva hälsosamt.

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *