BACKPICE TATTO

Jag har ju tatuerat mig. HELA MIN RYGG. Ni som läst min blogg ett tag vet att jag hållt på med någon form av ”ryggtavla” i typ 3 år nu. Men han som skulle göra den på mig, satt ”två sittningar”. Sen avbokade han varenda tid och ibland så dök han inte upp. Det tråkiga är att han som gjorde den är duktig på det han gör. Men så extremt oseriös. Så jag har gått runt med en KAOS ful/stökig rygg nu ett år för länge. Så M rekommenderade en bra studio  som heter ”Celebrity ink Phuket” där dom har 3o anställda tatuerare. Så när man går dit med en idé så vet dom exat vem som passar just dig. Det är lite dyrare än att tatuera sig på vanliga ställen i Thailand. Men det är för att dem är väldigt seriösa och proffsiga. Annars hade jag inte rekommenderat dem så mycket.

Jag tatuerade mig i 4a sittingar. Och jag kan inte säga att det är det skönaste jag gjort. Var tvungen att ta starka smärtstillande för att klara av det. RYGGEN ÄR HEMSK. Värsta jag gjort, jag har vart en jobbig kund med många pauser och mycket gråtande. Vilket gjorde att vi ska finslipa tatueringen om 2 veckor igen. Speciellt eftersom mycket är en cover up. Okej ni får kalla mig mesig om ni vill.. Det är ok. Ryggen gör inte om man bara gör något litet. Men att sitta och raffsa i 4a dagar på ställen man redan har ont på. Menmen, det var värt det för är så nöjd. Förutom att det kliar satan nu när man fått en stor skorpa över hela ryggen.

Vill ni läsa mer om celebrity ink phuket, så kan ni göra det på deras hemsida HÄR!

Min rygg innan(med stencilen på).. Kaos verkligen.

Under första sittningen. Den som gjorde absolut ondast..

Här gnällde jag.

Men så värt det i slutändan. Tänk på att jag börjat flagna och den är helt nygjord. Lovar att lägga upp en bättre bild sen när det är helt läkt!

Sen så tatuerade M sig också. Han körde sketchy style vilket är jäkligt ballt. Han lätt gjort något i den stilen om jag inte haft så mycket old school!

Stencilen!

Han försökte så cool ut. Men han hade nog ont tror jag haha.

TaaaDAA. Färdigt! Snyggt va? Båda tatueringarna är gjorde på Celebrity ink!

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (6)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *