Besvikelsen.

Det hände faktiskt en ganska jobbig sak nyss. Jag och M var extremt uttråkade. Det regnade som satan ute och livet sög helt ärligt just då. Då får M för sig att kolla om det går någon bra bio, och då ser han ”Logan” kollar när filmen går och tjuter till av förtjusning. Jag blir också glad då jag älskar Marvel filmerna också. Så vi sätter på oss myskläder tar med filt och jag har på mig en as snygg jacka från Elly Pistol. Köper snask och åker till bion. Nää då har Mattias glömt kolla datumet, så filmen går den 2a. Snacka om besvikelse. ”allt detta i onödan” sa han. Då föredrog jag att vi skulle åka och äta thaimat. Och så blev det.

Men en grej är lite skrämmande, att snart åker vi hem härifrån. Och jag fryser, alltså på riktigt hackar tänder när det är 25 grader här. Haha 🙁

Jacka härifrån och skor från https://www.have2have.se/

Helt blöt men glad ändå!

En surmus pga av att han tog fel datum på filmen <3

(inehåller ad:links)

This post contains adlinks from Adviral
Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *