Har jag komplex?

Skulle ni tro mig om jag sa att jag inte känner mig utseendefixerad ? Nä jag tror inte det. Men helt ärligt så bryr jag mig inte jätte mycket om att försöka se ut som någon annan, att försöka vara någon annan. Nej nej och åter nej. Visst kanske jag har dragits med av vågen, så att det ”onormala” för er. Är helt normalt för mig. Det är inga konstigheter för mig att jag vill göra botox. Det är typ som att tvätta ansiktet för mig. Men jag är inte överdrivet utseendefixerad och är inte rädd för att visa mig utan smink.

Men jag känner mig naken när jag inte har löshår. Det viktigaste är. Jag känner mig inte ful, inte sämre. Utan bara naken. Jag trivs helt ärligt bättre när mitt hår är fixat. Och när man reser mycket som jag gör. Så blir löshåret rätt risigt efter ett tag och av tidigare erfarenhet så tar jag heller ut håret, än går runt med två tovor som hänger. Vilket jag gjorde. Det är helt ärligt jätte skönt att inte ha löshår. Men..

Jag beställde jag löshår, med tejp. Som är superenkelt att sätta in(kolla på youtube). Man behöver bara hjälp med att klippa in det. Beställde det från Rapunzel(länk)

Visst blev det bra? Hos Rapunzel så kan man även beställa clips, nailhair och produkter!

(inlägget inehåller ad:links)
(Visited 78 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. Sara mars 2, 2017 at 12:11 e m

  Vart har du köpt tröjan du har på bilden?

  Reply
 2. Maria mars 2, 2017 at 2:44 e m

  Jättefint du är så fin i det kram.

  Reply
 3. Sivan mars 2, 2017 at 3:06 e m

  Hej

  blir nog allt liiiite kluven av ditt inlägg.
  Du nämner framför allt löshår som någon stor process för förändring när det i verkligheten är något väldigt lätt gjort. Min 10åriga kusin använder det för att hon tycker det är roligt och blir fint med extra långt hår. Men för att nämna vad jag tycker är stor dubbelmoral mot vad du skriver och vad du verkligen gjort för att förändra dig mot hur du fötts så skulle jag nog lyfta fram tänderna samt dina bröst. Hade du varit tillfreds och säker på / med dig själv så hade du nog inte valt att göra dessa förändringar. Så som svar på din fråga. Har jag komplex?
  – Svar, NEJ, kanske inte efter dina ” förfiningar ”. Men innan ett STORT JA!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *