Iam back.

Hej på er!

Nu är jag tillbaka. Och bloggen är äntligen fixad så att allt i mitt verktyg funkar som vanligt vilket självklart är jätte skönt.

Just nu: Ligger nyvkaken i sängen hemma hos Rebecca i Bangkok. Vi ska snart börja fixa oss för att åka till en nöjespark. Dream World heter den. Ska bli så kul!

Hur mår jag? Jo helt ärligt så mår jag sådär. Men saker och ting ändras och jag har bestämt mig för att börja tänka posetivt. Om jag hade berättat hur mitt läge ser ut just nu så hade ni nog förstått varför jag mår dåligt. Men jag tänker vänta med det tills allting kommer på plats. Jag längtar egetligen hem så mycket. Inte för att det ska bli as kul att komma hem till kaos och ångest. Utan för att jag vet att efter jag fått i ordning på allting så kommer jag att må så mycket bättre. Allting löser sig. Så måste jag tänka.

 

(Visited 58 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Svatantrya mars 28, 2017 at 8:14 f m

    Hej Paulina! Jag har själv gjort en ordentlig livsresa och levt ett liv liknande ditt på många sätt. Jag ställde om mitt liv radikalt för ett par år sedan (är ett par år äldre än dig) och hjälper gärna med tips, råd och stöd! Är det okej om man skickar dig ett PM eller mail?

    Du kan kolla in min blogg om du vill få ett hum om vem jag är och hur mitt liv ser ut. Finns även en kategorin om ”min historia”.

    Saker blir bra om man vill det. Du är medveten, därför kan du förändra 🌹

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *