Min dag.

Vaknade tidigt en lördag för att börja dagen på Dream World vilket är en nöjespark.. För barn såg vi när vi kom fram. Men vi hade väldigt roligt ändå. Vi åkte en massa attraktioner och spelade spel. Visste ni om att jag brukar ha JÄTTE mycket tur i spel? Jag vinner i princip alltid när jag tar en lott. Men spelen här var omöjliga, eftersom det var pga av egen prestation. Typ kasta pil osv. Men det var kul ändå. Och när kl närmade sig 4a så var det dags att åka hem tyckte vi.

Åt tre st sockervadd. Eller skirver man sockervadds?

Efter det så lagade Rebecca soppa till oss och vi kollade på TV. Och btw, kolla på Rebeccas utsikt. Tänk att få vakna upp till detta varje morgon,

Kvällsaktivitet: MAT. Haha, vi gick till W district som är som en food court fast ute i ett art deco område. Så mysigt. Och jag fick äta min favoritmat. Typ som shasimi fast godare. Råa räkor med mynta råa vitlök chili och surt äpple. Det är livet. Det skall drickas med ljus öl och det verkligen gifter sig i munnen.

Status just nu. Sleepy time. Rebecca har skola kl 7 imorgon och jag kan som vanligt inte sova. Kl är 02 på natten här. Tur att man kan självmedecinera sig i Thailand. God natt!

(Visited 1 times, 1 visits today)

7 Comments

 1. Maria mars 26, 2017 at 1:26 f m

  Vad menas med självmedicinera. Så kul du visar foton spännande o få se ett annat land ha det fint kram.

  Reply
  1. Sofie mars 26, 2017 at 7:43 e m

   Sömnpiller..

   Reply
 2. A1 mars 26, 2017 at 4:15 e m

  Tre sockervadd?! Kletigt…kram

  Reply
 3. Annie mars 26, 2017 at 8:06 e m

  Maria. Hon menar att man kan köpa valium, sömntabletter på vilket apotek som helst utan recept. Har själv bott i Thailand och gjorde samma sak, man ser det på hennes pupiller att hon tar starka benzotabletter.

  Reply
 4. Hannah mars 28, 2017 at 1:38 e m

  Du har så sjukt bra taste in food!!!! Allt du äter låter alltid så jävla fräscht och gott omg

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *