Såg att många har frågat iafall jag och min pojkvän gjort slut. Och svaret är nej. Vi har inte gjort slut. Men vårat förhållande har väl kanske inte vart perfekt den senaste tiden. Vi har vart med varandra konstant i 8a månader i sträck… Så vi kände att det skulle få vara bra att sakna varandra lite, ingen biggie egentligen. Jag älskar honom verkligen mest av allt, men saker och ting har vart allt annat än lätt. Speciellt i miljöerna vi vistas i. När man bryr sig om någon så fruktansvärt mycket och har höga krav på någon. Så kan den bilden lätt raseras och man kan ibland fokusera på det negativa som hänt, för ingen är perfekt. Men vi kämpar på. Jag lär mig saker hela tiden, både om mig själv och om kärlek. And its fuc*ing hard ibland alltså. Men man ska inte sluta kämpa för någon man älskar. Och jag är fortfarande säker på att det är han jag vill vara med. Det finns liksom ingen plan B denna gång. Han äger mitt hjärta.

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (4)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *