Har du och din pojkvän gjort slut?

Såg att många har frågat iafall jag och min pojkvän gjort slut. Och svaret är nej. Vi har inte gjort slut. Men vårat förhållande har väl kanske inte vart perfekt den senaste tiden. Vi har vart med varandra konstant i 8a månader i sträck… Så vi kände att det skulle få vara bra att sakna varandra lite, ingen biggie egentligen. Jag älskar honom verkligen mest av allt, men saker och ting har vart allt annat än lätt. Speciellt i miljöerna vi vistas i. När man bryr sig om någon så fruktansvärt mycket och har höga krav på någon. Så kan den bilden lätt raseras och man kan ibland fokusera på det negativa som hänt, för ingen är perfekt. Men vi kämpar på. Jag lär mig saker hela tiden, både om mig själv och om kärlek. And its fuc*ing hard ibland alltså. Men man ska inte sluta kämpa för någon man älskar. Och jag är fortfarande säker på att det är han jag vill vara med. Det finns liksom ingen plan B denna gång. Han äger mitt hjärta.

(Visited 68 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. Hedda Söderberg mars 25, 2017 at 9:10 e m

  Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! 😀 <3
  http://nouw.com/heddasöderberg

  Reply
 2. Nora mars 25, 2017 at 9:22 e m

  jag hoppas ni håller livet ut 🙂 känner inte dig men du är en sån som är all in or nothing. som ärlig mot sig själv. sluta aldrig kämpa på det du tror på ❤

  Reply
 3. K april 1, 2017 at 2:53 e m

  Låt han göra dig gravid kanske…det är kanske det du saknar..få ha gravidsex/GB med större bröst haha..

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *