Mobbning i svensk TV?

Tror nog att många av er har fått lite om bakfoten när det kommer till vad mobbning är. Jag är emot mobbning. Och bara för att jag säger att jag tycker att någon beteende är vidrigt och att jag tycker att personen borde hänga på lokalpuben istället för Paradise hotell? Är det då mobbning? Nej.

När jag gör dumma val samt är elak. Tyvärr så är det en konsekvens av dåligt handlade, då kan man få äta upp det. Men att säga att jag är en ”vidrig äcklig mobbare som borde dö”.. Vad är ni då som skriver det? Då är ni exat lika vidriga själva, och antar att ni känner att ni behöver skriva det för att ni tycker att ni är snällare än mig? Pfft… . Mobbning för mig är utfrysning, hårda och elaka ord. Inte när man säger  att någons beteende är äckligt. Jaja nu lämnar vi det.

Jag kollar på en hel del dokusåpor just nu. Ex on the beach, Paradise Hotel, ung och bortskämd. Alltså det pågår en sån brutal mobbning i alla dem 3 pogrammen. Nu pratar jag inte bara om utfrysningen eller att det skulle pågå någon brutal herren på teppan lek. Utan det är VERKLIGEN mobbning. För visst var det mobbning när jag var med i Paradise Hotell också, men inte alls på samma nivå som det är nu.

Det måste ju ha med att göra att folk är så mycket yngre, iallfall dem som mobbar. Och ja, tiderna blir väl hårdare. Jag är glad över att jag inte är med i PH nu.

Vad tycker ni om pogrammen?

(Visited 104 times, 1 visits today)

5 Comments

 1. maria h mars 25, 2017 at 3:29 e m

  Jag tycker lika som dig alltså att de är mobbning i dokusåporna.

  Reply
 2. K mars 26, 2017 at 11:31 f m

  Fast du är en mobbare Paow 🙂 Kallar andra tjejer för feta, hora, and so on på din snap. Hur är de annorlunda?

  Reply
 3. Jennifer mars 26, 2017 at 3:24 e m

  Det är visst mobbing om du skriver elaka saker om hur någon är. Du är lika dålig då du också tyvärr..

  Jag har varit utsatt för mobbing och är så trött på att folk ska bortförklara sitt dåliga beteende hela tiden! Ta ditt ansvar och förändra ditt sätt att vara så behöver du inte ”försöka” förklara för andra vad mobbing är. Väx upp!

  Reply
 4. Malin maj 3, 2017 at 1:41 f m

  hello!
  Mobbning är det absolut värsta jag vet! Det finns inge värre.
  Jag har själv varit mobbare & även blivit mobbad själv och jag har insett hur det är och sitta i båda två sitsarna. Det är inte roligt överhuvudtaget vilken sits man än sitter i.
  Angående programmen.. helt okej faktiskt. Roligt att Kalle & Antonia är med i ex on the beach & Tycker om Sanel och Evelina i Paradise. Så tråkigt att eve fick lämna bara.. ville se dom i final 🙂
  Menmen det är som det är..

  Må bäst & Blicka framåt. Du är väldigt stark Paulina 🙂
  Kram

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *