BOSS BABY.

Hej på er! Idag så vaknade jag tidigt, och är utvilad och mår faktikst bra. Idag så är jag verkligen mig själv. Så skönt, hoppas att det håller i sig. Men när vi vaknade så var det SÅ dåligt väder. Och vad gör man i Bangkok när det är dåligt väder? Jo man äter indisk mat och går på bio. Vi såg Boss Baby. Den var faktiskt ganska bra, men kanske inte en biofilm direkt. Älskar bion vi var på också, så sköna stolar. Man fick filt och kudde.

Sen när bion var slut så var det sol ute. Vi passade på att kolla i affärer, som vi kanske inte hade råd att köpa någonting i. Men typ Chanel, LW osv. Sjukt kul! Nu ska vi iallfall ut och käka på ett väldigt instagram vänligt ställe. Ska bli kul! Hörs sen. Puss

Posted in: Okategoriserade

You might also like

BYGISELA - HAVE A NICE DAY! BYGISELA - LAST DAY: BARCELONA Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sponsored - Like a Halloween Quueen Josephine Qvist - A BIT BLURRY BUT WHATEVER Lisa Anckarman - DARE TO STAND OUT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *