BOSS BABY.

Hej på er! Idag så vaknade jag tidigt, och är utvilad och mår faktikst bra. Idag så är jag verkligen mig själv. Så skönt, hoppas att det håller i sig. Men när vi vaknade så var det SÅ dåligt väder. Och vad gör man i Bangkok när det är dåligt väder? Jo man äter indisk mat och går på bio. Vi såg Boss Baby. Den var faktiskt ganska bra, men kanske inte en biofilm direkt. Älskar bion vi var på också, så sköna stolar. Man fick filt och kudde.

Sen när bion var slut så var det sol ute. Vi passade på att kolla i affärer, som vi kanske inte hade råd att köpa någonting i. Men typ Chanel, LW osv. Sjukt kul! Nu ska vi iallfall ut och käka på ett väldigt instagram vänligt ställe. Ska bli kul! Hörs sen. Puss

(Visited 60 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Sofia april 2, 2017 at 6:10 e m

    Haha killen i Adidas bakom dig. 😂

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *