Seperations ångest.

Ni vet ju om hur mycket jag längtat hem. Och verkligen bara önskat att jag aldrig åkt till Thailand. Visst det har vart en av dem värsta perioderna i mitt liv. Det har kantast av ånger svek och besvikelse. Men nu när jag tänker efter så har jag haft väldigt roligt också. Speciellt efter jag kom till Bangkok och fick hänga med min gamla barndomsvän Rebecca. Vi har verkligen haft så mysigt och jag har träffat mycket nya människor. För bangkok är trots allt en storstad som lockar folk från hela världen. Samt att jag börjat bli väldigt intresserad av språket. Kan inte säga att jag lärt mig överdrivet mycket. Men en hel del faktikst om man jämnför med hur det vart innan dem gångerna jag har rest hit. Jag skulle faktikst kunna tänka mig att ta en Thai kurs här nästa år.

Nu ska jag faktikst åka till flygplatsen. Med blandade känslor dock. Ses hemma i sverige.

 

(Visited 24 times, 1 visits today)

6 Comments

 1. Sofia april 4, 2017 at 10:03 f m

  Hoppas du mår bättre snart <3

  Reply
 2. lili april 4, 2017 at 1:07 e m

  Du borde absolut ta en thaikurs. Bara att ta tag i det! När man är deprimerad är det jättebra att ha någon fast punkt i vardagen, någon rutin. Att studera något är utmärkt. Lycka till 😀

  Reply
 3. Hedda Söderberg april 7, 2017 at 7:58 e m

  Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! 😀 <3
  http://nouw.com/heddasöderberg

  Reply
 4. Julia april 11, 2017 at 12:06 e m

  Har följt din blogg on/off i gud vet hur många år, innan du och Hugo måste det ha varit. Har alltid tyckt att du är en så rolig person och så intressant att följa. Du har enorm potential och jag vet att du kan dra dig upp ur detta och klara dig så bra! Hoppas verkligen att allt blir bra för dig och du verkligen kan känna att du är lycklig och har ditt liv under kontroll. Fast helt under konroll är det ju aldrig för nån, sånt är det bara, men det hör till. Ta hand om dig och gör saker som får dig att känna dig bra i längden. Kramar från en tjej du aldrig träffat men som önskar dig väl!

  Reply
  1. Maria april 16, 2017 at 4:21 e m

   Vad fint skrivet av dej. Behövs fler som bryr sej o är omtänksamma som du. Jättefint kram.

   Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *