Lasra bort tatueringar.

För ca 2 veckor så var jag hos Sindy på Valhalla Bläck och började lasra bort mina fula tatueringar på fötterna. Har tänkt på det väldig länge men det har känts som en ganska långdragen process. Då man behöver lasra ca 4-8 gånger innan den försvinner. Och man måste vänta 4-6 veckor innan man kan göra nästa behandling. Men nu så har jag äntligen börjat. Och ja, det gjorde VÄLDIGT ont. Som att bli snärtad med ett gummiband gånger 100. Men det går ju fort, Tar typ bara 30-60 sekunder per tatuering dock.

Så här är min inte så fina fot innan. Lasrar både fötterna men det får ni se när det börjar synas mer resultat.

Direkt efter behandlingen! Då får man som små vita blåsor.

Och här är min fot ca 2 veckor efter, tatueringen börjar se lite dassigare ut bara. Men det fulla resultatet efter behandligen ser man efter 4 veckor allteftersom att bläcket löses upp. Tänk på att detta inte är det fulla reslutatet, det tar fler behandlingar än så.

 

Och behöver du lasra bort en tatuering? Det kostar endast 500kr för 15×15 cm. Gå in på Valhalla_Black på instagram! 😀

(Visited 114 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *