Tillbaka.

Hej på er. Just nu så sitter jag hemma på söder i min nya lägennhet. Och det är så skönt att vara hemma i Sverige igen. Även om det är VÄLDIGT kallt. Speciellt när jag är va vid 3o+. Förlåt om jag inte har bloggat. Men har bara tagit tid med Mattias och allt är bra mellan oss. Det har väl vart mitt prio 1. Och prio 2 har vart att fixa så mycket som det bara går i lägenheten. Och ja det går framåt. Vilket är superskönt. Har lagt bloggen helt åt sidan eftersom jag inte velat känna någon stress angående det. Men nu kommer jag att blogga som vanligt när det mesta är löst.

Har även skaffat mig en ny telefon också. Och den här gången blev det en iphone 7 +. Är så nöjd med telenor förutom att jag fått en skyhög telefonräkning som inte riktigt stämmer, så jag måste kolla på det. Har kanske max 6 tusen, men den jag fått är på 11 tusen!!! Vilket inte kan stämma då jag har gratis internet i Thailand och att jag inte ringt mer än max 5 timmar. Och då överdriver jag ändå. Men ska försöka bestrida den nu. Och undra hur det kommer att gå.

Så nu så börjar jag om på nytt! Här är lite selfies som vart under tiden jag vart hemma i Sverige 🙂

(Visited 28 times, 1 visits today)

9 Comments

 1. Jennifer april 18, 2017 at 6:46 e m

  Du är såå fin!

  Reply
 2. Sofia april 18, 2017 at 9:27 e m

  Åh, vad är det för tröja du har under bomberjackan på bilden där du står på bron? Den ser jättesnygg ut! Älskar såna blåa mönster. 🙂

  Välkommen tillbaka till Sverige och Stockholm (och kylan) förresten!

  Reply
 3. Sol april 19, 2017 at 12:28 f m

  Synes det er veldig gøy at du har begynt å blogge igjen. <3 Kram från Norge

  Reply
 4. sofié leifsdotter april 19, 2017 at 7:46 f m

  Jösses. och jag tyckter min på 800 är hög… haha. Surfar gratis i de flesta länder i europa och diverse turistländer. (y)

  Reply
 5. Marie april 19, 2017 at 6:31 e m

  Skönt att höra! Hoppas allt fortsätter gå din väg nu! 🙂

  Reply
 6. Maria april 20, 2017 at 4:01 e m

  Kul att du bloggar igen. Skriv gärna om inredning o skönhet o mode. O såklart ditt liv. Kram.

  Reply
 7. Legenden april 21, 2017 at 4:25 e m

  Hej Paulina. Du behöver en kram och en åtgärdsplan. Jag förstår att du vill ligga runt osv. Och du verkar vara kanontrevlig….. verkligen. Men måste du vara så ofantligt horig? Det är tragiskt att se. Kram

  Reply
 8. Cicki april 25, 2017 at 9:59 f m

  Så söööt😊 Saknar dig!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *