Tillbaka.

Hej på er. Just nu så sitter jag hemma på söder i min nya lägennhet. Och det är så skönt att vara hemma i Sverige igen. Även om det är VÄLDIGT kallt. Speciellt när jag är va vid 3o+. Förlåt om jag inte har bloggat. Men har bara tagit tid med Mattias och allt är bra mellan oss. Det har väl vart mitt prio 1. Och prio 2 har vart att fixa så mycket som det bara går i lägenheten. Och ja det går framåt. Vilket är superskönt. Har lagt bloggen helt åt sidan eftersom jag inte velat känna någon stress angående det. Men nu kommer jag att blogga som vanligt när det mesta är löst.

Har även skaffat mig en ny telefon också. Och den här gången blev det en iphone 7 +. Är så nöjd med telenor förutom att jag fått en skyhög telefonräkning som inte riktigt stämmer, så jag måste kolla på det. Har kanske max 6 tusen, men den jag fått är på 11 tusen!!! Vilket inte kan stämma då jag har gratis internet i Thailand och att jag inte ringt mer än max 5 timmar. Och då överdriver jag ändå. Men ska försöka bestrida den nu. Och undra hur det kommer att gå.

Så nu så börjar jag om på nytt! Här är lite selfies som vart under tiden jag vart hemma i Sverige 🙂

Posted in: Okategoriserade

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Gigi Hadid x Maybelline Elin Hagberg - Hemdesigners Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Hedda Dibinger - district môt Caroline Roxy - Vibin'

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *