Godmorgon på er!

Hej hopp. Vaknade nyss. Något som är tråkigt är att mina sömnproblem är tillbaka. Somnade kl 6 imorse och vaknade nu, tvingade verkligen upp mig själv eftersom att jag vill kunna sova inatt. Sen så har jag en massa roligt att göra idag också. Ska nämligen till frisören och göra en STOR förändring.. Jag ska nämlingen ta bort löshåret och klippa det…. Kort! Alltså ingen kissie page, utan kortare. Känner att mitt hår behöver det. Och jag hoppas verkligen att jag kan lära mig att trivas i det också.

Kommer göra detta hos bästa Swedish Natural(länk) . Har ju gått till dem i flera år och dem är så duktiga på allt. Och speciellt på löshår för er som vill bli fina tills studeten. Så in och kika vet ja!

Hade tänkt mig något sånt här! Tror ni det blir fint?

(Visited 48 times, 1 visits today)

6 Comments

 1. Caroline maj 12, 2017 at 8:37 f m

  Tror det kommer passa dig snyggt. 🙂

  Reply
 2. Emma maj 12, 2017 at 8:40 f m

  Ja, kör på det! Du kommer bli snygg i det! 😉👏 Gjorde själv liknande för ett tag sedan, klippte av mitt långa hår till en frisyr som på bilden! Är grymt nöjd, är skönt med kort hår.
  Ibland behöver man en stor förändring!

  Reply
 3. Julia maj 12, 2017 at 10:08 f m

  Tråkigt med sömnproblem! Hoppas det blir bättre <3
  Tror absolut att du hade passat i det !
  Följt din blogg i flera år och du har alltid passat i de stilar du haft 🙂
  Kan vara skönt dessutom med förändringar!
  Jag själv klippte lugg igår som jag Aldrig haft innan !
  Känner inte igen mig själv men man vänjer sig 🙂

  Reply
 4. AnnaLena maj 12, 2017 at 11:31 f m

  Tror verkligen det skulle passa dig. Kram och ha en bra dag <3

  Reply
 5. Sofia maj 12, 2017 at 4:00 e m

  Galet snyggt! I alla fall om man kan få till sån volym som på bilden. Jag skulle nog inte trivas i så kort för mitt hår är lite tunt och saknar volym helt haha. Men kör!

  Reply
 6. Isabelle maj 12, 2017 at 8:44 e m

  Kmr juh bli hur bra som helst 🙂 ska bli spännande att se resultatet !

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *