Grabbarna grus beachclub

I sommar så kommer jag att åka och säsonga igen. Det är kul och det kommer förmdoligen få mig att tänka på annat. En massa sol, bad fest och nära vänner. Sen så är ju det lite som mitt andra hem. Det blir mitt 6e år jag är där så jag börjar bi riktigt gammal haha. Men man kan aldrig vara för gammal för magaluf 😉

Dem har även gjort en låt. Ni kan gå in och lyssna på den här!(LÄÄÄÄNK)

 

Posted in: Okategoriserade

You might also like

Hedda Dibinger - älskling Sponsored - Like a Halloween Quueen Lisa Anckarman - J'ADORE YELLOW Josephine Qvist - EN SÅN DÄR PISSIG DAG x2 BYGISELA - PUT A HAT ON IT Sponsored - Dagens mest populära kampanjer
 • A

  HEj paow! Hur får man brösten att växa? Vet du några tips. Är lika smal som dig.

 • Sofie

  Jag har följt dig i många år.. och gillar dig. men nu börjar jag tröttna… Det är samma visa gång på gång. Vill först påpeka…. Jag blir glad när jag ser att du mår bra! Och iblad skriver du så vettiga saker att jag tror att du börjar hitta dig själv… men tyvärr, i nästa sekund är du lika vilse…

  Du träffar killar, super, har jävligt kul och bloggar inte speciellt mycket. Sen PANG kraschar allt… du blir deppig, olyckligt kär, bloggar av dig som fan och skriver massor, kommer fram till vettig insikter och lösningar… försöker leva sundt och sätta dig till ro. Skriver om hur du vill stanna i Sverige, träffa dina släktingar oftare, ta tag i ditt liv… Sen går det några inlägg, för att i nästa sekund snacka om att du ska iväg och sässonga igen.

  Paow..
  jag säger detta för att jag bryr mig,
  du är en bra tjej! Du vet vad du behöver göra egentligen.
  du är vettig. ta tag i dina issues istället för att fly.

  Kärlek <3

 • Sofie

  PS….
  Har också varit jävligt trasig.
  och att ta tag i sina problem kan vara något av det läskigaste som finns,
  men också något av det bästa som finns!

  Hör av dig om du vill snacka!
  Jag lyssnar!

  S

 • Erika

  Är säker på att du kommer vara jättesnygg i kort hår! De passar din ansiktsform. Fräscht och skönt att ha det under sommarhalvåret också 👌

 • Maol

  Du måste sluta fly utomlands och dränka dina sorger.
  Stanna kvar och prata med någon och få hjälp istället. Du förtjänar bättre än så här.
  Ta hand om dig <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *