Igår så lyckades jag ta mig till ett viktigt möte som jag skjutit upp så länge. Sen efter det så tog jag mig till Expressen huset och gästade podden Regnbågsliv. Berättade lite om min första erfarenhet av att vara med tjejer, och om min läggning och om politik. Ja podden kommer ut nästa torsdag! Länkar till den här i bloggen då!

 

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (1)
  • Straight

    Hmm va då för ”läggning”? Du är inte bi som du påstår bara för att du har hånglat runt lite med tjejer, eller haft sex men ett par tjejer. Så gör väl alla i dag. Du är inte bi om du inte har eller vèt at du kan va i et förhållande med båda kön/älska en tjej romantiskt.
    Och om du tänder på tjejeporr tex= heller inte bi.

    Get over your self.

    Mvh BI

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *