Helt ärligt så vet jag att jag sa att jag skulle komma tillbaka på måndag pigg och glad. Men både söndagsnatten och hela måndagen så ställde jag in allt och mådde så dåligt och bara grät och grät. Men nu så mår jag bättre. Det känns som att jag går igenom någon form av fas. Gråta i panik och skrika i kudden. Känt mig ensam och velat dö. Men på något sätt så försöker jag intala mig själv att jag vet att det kommer bli bättre. Att jag får acceptera det helt enkelt.

Något jag tog tag i måndags var dock städningen. Även om jag fortfarande inte fått hit mina möbler så blir det så äckligt så fort. Så Angelica hjälpte mig att diska och jag fixade iordning mina garderober. Så det fick mig att må lite bättre. Nu är det bara nästa grej att ta tag i..

Jag kan väl erkänna att jag inte tagit hand om mig själv så bra som jag brukar. Äckliga naglar ,smutsigt hår, ovårdade fötter(delvis avskavt nagelack och inte filat de)inte rakat mig osv. Även om jag duschat. Så att ta hand om mig själv tänkte jag göra idag. Jag ska fixa mina naglar, fixa mina fransar och noppa ögonbrynen så jag känner mig fräsch. Ska även till Forma vita och lasera bort mina synliga blodkärl vid näsan. Ja ni fattar ju hur jävla fresh jag kommer att känna mig ikväll.. För ingen alls förutom mig själv då haha.

Dem stegen kan vi väl börja med 🙂 steg i rätt riktning.

 

 

 

(Visited 17 times, 1 visits today)

6 Comments

 1. Elin maj 10, 2017 at 9:51 f m

  Du kanske borde sluta bete dej som en bortskämd snorunge, sluta gnälla o ta tag i ditt jävla liv. Skaffa dej ett jobb , skaffa dej rutiner o sluta ränna runt som en tonåring. Dags att växa upp nu. Skäms på dej

  Reply
 2. Maria maj 10, 2017 at 11:31 f m

  Alla har nog sådana perioder. Ta hand om dig! 🌸

  Reply
 3. Maria maj 10, 2017 at 12:43 e m

  Vilken snygg ögonskugga. Jag råder dej till att ta en dag i taget. Mår man inte ok funkar inte o tänka att i morgon gör jag det. Utan du får se hur dagsformen är då. Du får passa på och ta tag i det du behöver dom dagar du mår bättre. Och det är ok. Det får ta den tid det tar. Man ska inte lägga någon press på sej om man har en jobbig period. Kram.

  Reply
 4. I know you! maj 10, 2017 at 1:59 e m

  Hajar du hur skevt det är att din uppfattning av att ”ta hand om dig själv” innebär ”Jag ska fixa mina naglar, fixa mina fransar och noppa ögonbrynen så jag känner mig fräsch. Ska även till Forma vita och lasera bort mina synliga blodkärl vid näsan. ”
  Kära Paulina, vakna, vaaaaakna människa!! Fasen du syftar på att du går igenom har pågått i flera flera år… det är inte en fas längre, det är ditt liv!
  Vet du vad definitionen av dumhet är? Att göra samma sak om och om igen, men förvänta sig ett annat resultat.
  Jag kan tänka mig en hel rad med saker du skulle kunna göra för att få ordning på ditt liv, men jag är övertygad om att du redan vet exakt vilka dessa är, så det behövs inte nämnas.
  Ta hand om dig själv, på riktigt!

  Reply
 5. Ida maj 10, 2017 at 2:40 e m

  Det är ju faktiskt den viktigaste människan du kan vara fin för, dig själv.

  Reply
 6. Michaela maj 10, 2017 at 4:13 e m

  Baby steps Paulina! 😘

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *