Tack för denna helg.

Så nu har jag fått göra allt. Jag har gråtit hånglat och gjort exat vad jag vill. Imorgon så tar jag tag i allt. Möten och städning. Hur jobbigt det än är så kommer jag att göra det. För det här funkar inte. Att bete mig såhär. Jag är inte 18 längre.

Vi hörs imorgon, med en positivare inställning. Och lite outfit bilder.Hörs sen <3

Idag. 

(Visited 28 times, 1 visits today)

5 Comments

 1. R maj 9, 2017 at 6:59 f m

  Skulle rekomendera att gå i terapi om du mår dåligt istället för självmedicinera. Att träna på att hantera svåra känslor och reda ut varför det går fel i betydande relationer. Hoppas du känner dig starkare snart

  Reply
 2. klas maj 9, 2017 at 1:48 e m

  kan du inte komma hit till Gällivare? kanske dj;a

  Reply
 3. Linda maj 9, 2017 at 8:22 e m

  Du är grym 🙂 Glöm aldrig bort det.

  Reply
 4. Sandra maj 9, 2017 at 10:08 e m

  Trodde detta var en fejkblogg först men det är verkligen Paows blogg. Så lågt hade den sjunkit sen sist jag läste. Bye!

  Reply
  1. Jen maj 10, 2017 at 12:01 e m

   Vidrig kommentar! Du kanske inte läst varför bloggen inte är som förut? Läs isåfall hennes inlägg om psykisk ohälsa. Så kanske du ändrar ditt uttalande sen!?

   Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.