Fjortisfull

Igår så härjade vi. Så jag tappade mitt pass, men enda id-handling och mitt kort. Men så blir det när man springer runt till L8, Stures, spybar och solli. Vilket resulterade i kalasfylla, men jag mådde bra och jag hade kul. Visst har jag lite ångest idag. Men förut när jag drack när jag var i ett förhållande så blev han alltid arg på mig. För jag gjorde tydligen alltid fel när jag drack. Så det ligger väl i det. Men nu kan jag göra vad jag vill. Btw, så frågade en söt kille jag träffat om jag ville hänga. Och ja svarade med att jag hade mena och då sa han ”oj min kompis håller på att dö”. Lite kul ändå. Blev inte direkt ledsen haha.

Btw dem här bilderna på Angelica beskriver vår kväll ganska bra. Schysst jag är som tar bilder istället för att hjälpa henne.

(Visited 1 times, 1 visits today)

5 Comments

 1. Michaela maj 6, 2017 at 9:58 e m

  Åååh det va flera år sedan jag hade en fjortis fylla😂 Glad att du hade kul. O du? Jag hade också tagit bilder på vännen ist för o hjälpa😂

  Reply
 2. Snippan maj 7, 2017 at 8:53 f m

  Patetiskt-ta och väx upp nu fyllekärring

  Reply
  1. Michaela maj 8, 2017 at 12:22 e m

   Varför så grov i mun? Bete dig!

   Reply
 3. emma maj 12, 2017 at 2:37 e m

  Hehe

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *