Tillbaka.

Hej. Nu är jag tillbaka. Och jag menar det verkligen, vet att jag sagt så förut. Men nu så har jag en ny design. Ny bloggportal, ja allt går framåt. För första gången på väldigt länge så känner jag att allt går uppåt och jag glider fram i medvind. Livet har kanske inte alltid vart på min sida den senaste tiden. Och i veckan så har jag spelat in ett program. Långa inspelnings dagar. Men det har gett mig så mycket och fått mig att inse en del. Kan tyvärr inte säga vad det är men ni kommer att få se det i höst. Men ni som följer mig kommer nog att tycka det är ganska kul. Hoppas jag 😀

Eftersom att vi spelat in ganska tidigt. Eller okej, tidigt för mig. Typ runt 8-10 och hållt på till 6 på kvällen. Kanske inte så farligt. Men med tanke på att jag somnar runt 3-4. Men jag är så glad över att jag gjorde det!! Idag så har jag sovit ut. Sov till kl 12. Hämtade ett paket. Och nu ska jag ta tag i mejlen och jobba lite på datorn.

Här är lite mobilbilder från veckan som varit 🙂

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (4)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *