Tillbaka.

Hej. Nu är jag tillbaka. Och jag menar det verkligen, vet att jag sagt så förut. Men nu så har jag en ny design. Ny bloggportal, ja allt går framåt. För första gången på väldigt länge så känner jag att allt går uppåt och jag glider fram i medvind. Livet har kanske inte alltid vart på min sida den senaste tiden. Och i veckan så har jag spelat in ett program. Långa inspelnings dagar. Men det har gett mig så mycket och fått mig att inse en del. Kan tyvärr inte säga vad det är men ni kommer att få se det i höst. Men ni som följer mig kommer nog att tycka det är ganska kul. Hoppas jag 😀

Eftersom att vi spelat in ganska tidigt. Eller okej, tidigt för mig. Typ runt 8-10 och hållt på till 6 på kvällen. Kanske inte så farligt. Men med tanke på att jag somnar runt 3-4. Men jag är så glad över att jag gjorde det!! Idag så har jag sovit ut. Sov till kl 12. Hämtade ett paket. Och nu ska jag ta tag i mejlen och jobba lite på datorn.

Här är lite mobilbilder från veckan som varit 🙂

(Visited 1 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. Sofia maj 26, 2017 at 12:28 e m

  Kul att du är tillbaka 😀

  Reply
 2. Sofia maj 26, 2017 at 2:09 e m

  Skönt att du känner att du är på banan igen! Lycka till med allt och hoppas att du kan få sova bättre och må bra nu. 🙂

  Reply
 3. Asdf maj 26, 2017 at 7:53 e m

  Skulle verkligen bli SKITGLAD om du blev lika aktiv på bloggen igen som förr. Du är enda som vågade lägga ut bilder som kanske inte är 100% felfria och det är intressant

  Reply
 4. Leila maj 31, 2017 at 6:12 f m

  Hej!
  Gud vad kul att du är back in business! Ska bli kul att följa dig här på bloggen. Tycker du är så himla duktig, snygg ,rolig och inspirerande.
  Keep it up och ha en bra fortsatt vecka!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *