When you love someone.

Som många av er undrat. Vart är Mattias? Vad har hänt? Är vi tillbaka med varandra? 

Vårat förhållande har väl gått upp och ner. Och när M valde att gå, så fattade både jag och han vad vi båda förlorat. Med tanke på att vi älskar varandra så pass mycket och att vi alltid kommer tillbaka till varandra på något sätt. Och att vi båda vet att vi har ett väldigt passionerat förhållande. Och det mina vänner är en kärlek som man inte får många gånger i livet, och det ska man vara rädd om. Helt ärligt så är det nog första gången jag upplever att jag har så mycket kärlek till en annan människa och har haft det sen i princip första gången jag träffade honom. Så han kom tillbaka, med en bättre inställning. Och han hade bestämt sig för att han verkligen vill vara med mig och bygga ett liv tillsammans. Det var det enda jag behövde känna för att ta tillbaka honom. Låta han komma tillbaka. Och jag är glad att jag vågat älska så mycket. Det är både det bästa och det värsta som hänt mig. Men det är värt det..

Vi har börjat ta tag i våra liv tillsammans, flyttat ihop på riktigt. Vi är liksom snart skriva på samma adress. Och det jag vill säga med det här. Är att jag älskar honom. Och vi är tillbaka med varandra. Kärlek är fint. ♥

Maddiken är tillbaka. Hela familjen är samlad!

(Visited 129 times, 1 visits today)

11 Comments

 1. Maria maj 26, 2017 at 4:00 e m

  Men grattis vad fint. Du får ni en härlig sommar. Var rädda om varandra och jag tror ni får det hel mysigt. Kul att få se Madicken. Kram. 😊😇😊

  Reply
 2. Amanda maj 26, 2017 at 4:36 e m

  Men JAAA!!! 🙌🏼😪🙏🏼❤️ Vad glad jag blev att läsa detta. Brukar sällan kommentera, (lite dåligt kanske.. 🙈) men nu när jag läste detta var jag bara tvungen.. Så glad för er skull, och för dig Paulina, du är så värd allt fint och bra du kan få! Att kämpa för detta kommer vara så värt det, det märks att ni så älskar varandra. Jag har varit tillsammans med min kille i 9 år nu så jag vet verkligen vad jag pratar om, och hur det är när det är upp och ner.. Inte alltid lätt. Men när man väl tagit sig förbi det är det så värt det ☺️❤️ Kul att du är ”tillbaka” med bloggen nu som jag precis läste, följt dig sedan start och kommer fortsätta!! Puss och kram

  Reply
 3. Nathalie maj 26, 2017 at 6:14 e m

  Härligt att läsa <3 var rädda om varann, ni är så fina och jag är glad för din skull <3

  Reply
 4. Luu maj 26, 2017 at 6:24 e m

  Fan va roligt !!!! Har hoppats hela tiden . Ni är så fina ihop! Kärleken är underbar! Lycka till! ❤️

  Reply
 5. Petra maj 26, 2017 at 8:33 e m

  Yes, kärleken vinner alltid 💗❤

  Reply
 6. Fsftw maj 26, 2017 at 9:04 e m

  Oh gullungar 💕💕

  Reply
 7. Isabelle maj 26, 2017 at 9:32 e m

  Va härligt att ni är tsm igen ! Glad för din skull 🙂

  Reply
 8. Johan maj 27, 2017 at 8:02 f m

  Du är en modig grabb Mattias…. Hoppas att det går bra som faan för er två!!!

  Reply
 9. Michaela maj 27, 2017 at 8:46 f m

  Ååååh vad underbart Paulina😍😍Kärlek är underbart och jag är glad att ni är tillbaks där ni hör hemma.. Med varandra❤ Kärleken åh den kärleken.

  Reply
 10. Pingback: Paulina Paow Danielsson och Mattias Coleman är ihop igen | Hänt.se

 11. ALBERTINA maj 29, 2017 at 9:56 e m

  Verkligen jätteglad för er skull!!💑
  Håll ihop för alltid!
  Största kramen till er båda från mig xxx

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.