When you love someone.

Som många av er undrat. Vart är Mattias? Vad har hänt? Är vi tillbaka med varandra? 

Vårat förhållande har väl gått upp och ner. Och när M valde att gå, så fattade både jag och han vad vi båda förlorat. Med tanke på att vi älskar varandra så pass mycket och att vi alltid kommer tillbaka till varandra på något sätt. Och att vi båda vet att vi har ett väldigt passionerat förhållande. Och det mina vänner är en kärlek som man inte får många gånger i livet, och det ska man vara rädd om. Helt ärligt så är det nog första gången jag upplever att jag har så mycket kärlek till en annan människa och har haft det sen i princip första gången jag träffade honom. Så han kom tillbaka, med en bättre inställning. Och han hade bestämt sig för att han verkligen vill vara med mig och bygga ett liv tillsammans. Det var det enda jag behövde känna för att ta tillbaka honom. Låta han komma tillbaka. Och jag är glad att jag vågat älska så mycket. Det är både det bästa och det värsta som hänt mig. Men det är värt det..

Vi har börjat ta tag i våra liv tillsammans, flyttat ihop på riktigt. Vi är liksom snart skriva på samma adress. Och det jag vill säga med det här. Är att jag älskar honom. Och vi är tillbaka med varandra. Kärlek är fint. ♥

Maddiken är tillbaka. Hela familjen är samlad!

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (11)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *