Skönhet är viktigt.

Hej på er. Känns som att jag verkligen börjat få rätt på mitt dygn nu. Vaknade kl halv 9 imorse och åkte och gjorde naglarna. Det var verkligen behövligt. Jag brukar alltid göra mina naglar i skanstull innan hos några asiater… Och dem är kanske inte alltid bäst, naglarna blir jätte tjocka och ens egna nagel förstörs. Så nu har jag äntligen tagit tag i det och hittat en riktigt duktig kreativ tjej som heter Micahela som håller till i Mälarhöjden. Hon heter uniiqbyichaela på instagram om ni vill kolla på hennes naglar. Ni kan även uppge ”paow15” för 15% rabatt 🙂

Innan. Mina skadade naglar 🙁

Efter! Hur snygga blev dem inte??

Sen igår så spraytanade jag mig också hos Bronza.se. Och jag är SÅ nöjd med färgen. Har ju blivit rädd för solen då jag fick så mycket pigment på bröstet efter 8a månader i solen.

(Visited 1 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. Sofia maj 30, 2017 at 1:44 e m

    Inte min typ av färger men fina ändå! 🙂

    Reply
  2. Alexandra juni 1, 2017 at 11:12 f m

    Hej Paow! När du säger att du har börjat få rätt på ditt dygn – har du vänt med eller utan medicinering? Heja dig (oavsett)! Tycker det lyser om dig på sistone. Kram <3

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *