Alltså jag kan ju inte vara ensam om att mitt hår ofta tappar den ”askiga” snygga nyfräscha färgen efter typ 3 veckor efter an vart hos frisören. Blonda färger behövs VERKLIGEN underhållas med både silvershampoo och färgbomber. Annars blir det tvärgult direkt.

Jag klickade hem en så bra och billig färgbomb som ska ta bort gula pigment(som behövs göras ca en gång i veckan). Och jag blev askig direkt. Visst blev det fint?

Här kan ni klicka hem färgbomben!

Och om ni vill ha 15% rabatt hos Eleven.se så uppge ”paulinadanielsson” vid köp över 499kr.

(inehåller ad:links)

Kommentarer (5)
 • Sofia

  Har hört mycket bra om den! 🙂

 • Annelie

  Den har jag meeed 😀
  jättebra är den!

 • Elina

  Hej, har aldrig kommenterat någon blogg men följt dig i några år nu och måste bara säga att du alltid varit söt och vacker.
  Men att du nu ser så sprudlande vacker ut! Du strålar lite hehe, kanske är att du är lite mer tillfreds med ditt liv vad vet jag(kärlek, boende och tar hand om dig själv mer, blivit lite mer vuxen kanske 😉 ) men ville bara säga att du är otroligt vacker, håret som är kortare och naturligare, din sminkning som är lite mer au natural och din klädstil. Bara en liten notis hehe vacker är du iaf! Du kommer ju alltid vara Paow när man läser din blogg och ser dina bilder, ärligheten du har mm, fortsätt med det, väldigt underhållande att läsa! Och glad att du och din kille löst saker och ting, och hoppas du är och fortsätter vara lycklig det förtjänar du…utefter det jag läst i bloggen (känner dig ju inte 🙂 ) KRAM!

 • Anette

  Var är linnet ifrån?

 • Anette

  Var är det gråa linnet ifrån?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *