Fidget spinner

Efter mötet idag så mötte jag upp min barndomsvän Alma. Vi käkade på sturehof, käkade glass och kollade i butiker. Och Alma har även lovat att börja spela Pokémon med mig så vi kan börja gå promenader. Så kul!

Gick förbi en affär som dem sålde fidget spinners i också. Självklart så var jag tvungen att köpa en! Har velat pröva hur länge som helst. Så nu är jag som vilken snorunge som helst som åker hooverbord spelar Pokémon och leker med en fidget spinner. Omg vad nördig jag är haha!

Posted in: Uncategorized

You might also like

Sponsored - FARINA - NAKD Sponsored - Digital Queen Hedda Dibinger - readyh3dd Josephine Qvist - ÖNSKAR ATT JAG KUNDE PEPPA ER  Sandra Lindahl - Midsommar 2017! Lisa Anckarman - MY LATEST PURCHASE

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *