Fidget spinner

Efter mötet idag så mötte jag upp min barndomsvän Alma. Vi käkade på sturehof, käkade glass och kollade i butiker. Och Alma har även lovat att börja spela Pokémon med mig så vi kan börja gå promenader. Så kul!

Gick förbi en affär som dem sålde fidget spinners i också. Självklart så var jag tvungen att köpa en! Har velat pröva hur länge som helst. Så nu är jag som vilken snorunge som helst som åker hooverbord spelar Pokémon och leker med en fidget spinner. Omg vad nördig jag är haha!

(Visited 50 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. Sofia juni 13, 2017 at 11:48 f m

  Haha spinner e skit kul ju 🙂
  Min grabb har börjat samla och jag tror nästan jag tycker de är roligare än han haha.
  Lika han fick en el sparkcykel nyligen och vem använder den mer jo mamma hahah och jag är 34år haha

  Reply
  1. Mikaela september 24, 2017 at 9:07 f m

   Haha kul att höra jag själv kör också elsparcykel från http://www.airboardsverige.se/elscooter/ Då är jag 31 och den går nästan fulla 28 km/h med mina 61 kilo på 🙂

   Reply
 2. Maria juni 13, 2017 at 1:03 e m

  Tack för du svara på min fråga. Kram.

  Reply
 3. Sofia juni 13, 2017 at 5:12 e m

  Så jäkla kul med alla konstiga trender haha 😀

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *