Svar på frågestunden del 1.

Hej Paow! Tycker du är ascool och verkar ha fötterna nere på jorden. Har du några tips till om man vill starta en blogg? Bloggportal? Hur får man någon som följer en? Känner enorm press på att man kanske inte får så många följare och vågar inte stå upp för min blogg nu i början. Kram! <a

svar: Hej! Tack så mycket. Jag är nog egentligen kanske inte den bästa personen att fråga. Jag har alltid bara kört min grej och bloggat när jag känner fört, och det är ju funkat bra för mig. Och man ska verkligen inte bry sig om läsare. Det är bara att blogga på. Nouw tycker jag verkar en bra snygg portal att börja på 🙂 Kram <3

Nu när ni är tillsammans igen, ska du ändå åka och jobba i Spanien?

svar: Nej det ska jag inte. Och jag skulle ljuga om jag säger att det inte drar i resenerverna. Men att prioritera jobb och kärlek framför fest & resande känns som en självklarhet. Äntligen så har jag börjat ta ansvar och det känns skönt.  Nu gör jag inte det jag tycker är kul, utan jag gör det jag borde.

Vad har du för relation till Kisse och Dessie ?

svar: När jag var yngre så var jag och Dessie typ bästisar? Men vi växte ifrån varandra och idag så har vi ingen kontakt. Kissie känner jag väl kanske mer, men bara ytligt. Tycker hon är superskön och jag läser henne blogg varje dag:)

Har du något mellannamn?
Har du funderat på att skaffa barn eller är det för tidigt ?
Några namn du gillar?
Hur länge tror du att du kommer blogga?
Om du inte va bloggare vad skulle du då vilja jobba med ?

svar: Jag heter Maria Denise i mellan namn. Min mamma heter Denise och Maria vet jag inte varför. Gillar inte det namnet supermycket, jag passar nog inte i det.

Ja, om min pojkvän hade velat så hade jag skaffat barn typ NU. Eller om något år. Men får nog vänta lite till. Men jag vill absolut inte vara en dag äldre än 26 när jag är med barn. Vill vara en ung mamma då min mamma var det.

Jag tror helt ärligt att jag kommer att blogga typ hela mitt liv. Jag tycker ju ändå om det liksom.

Jag hade nog velat jobba som flygvärdinna. För jag älskar ju att resa.

Kan du berätta om dina 3 bästa minnen från din fjortistid, om grönan crew osv ♥
Och tror du ”fjortisstilen” kommer bli populärt igen? alltså kläderna, sminket och håret osv, ps du är bäst! 🙂

svar: Det här är till alla Stockholmare som följt mig sen ”fjortis tiden”. Ett minne jag har är från när vi rymde hemifrån mitt i natten när vi var 12, vi skulle till Göteborg och träffa en kille jag och min kompis pratat med på playahead. Vi kom inte längre en till andra busshållplatsen, då bussarna inte gick och mamma märkte att vi hade smitit, det var kul nu när man tänker efter. Sen när vi hängde på grönan varje dag och sminkade oss som katter och andra djur och tyckte att vi var skitsnygga haha? Vi åkte även popexpressen hela tiden och lyssnade på karatefylla haha.

Ja det tror jag absolut. Känns som att den gamla ”fjortisstilen” är i modet igen. Om man tänker på alla ”nude” läppstift, midjeskärp och långt blont hår. En lite mer classy fjortisstil 🙂

Om du fick tre önskningar, precis vad som helst, vilka skulle det vara? 🙂

svar: Oj vilken rolig fråga. Jag hade önskat att min mamma slapp ha ont och var pigg och mådde bra. Så jobbigt att hon är sjuk. Att Maddiken(min katt) får evigt liv. Och att alla i min omgivning mår bra och är friska.

Vad tycker du är viktigast i livet? Och om du fick önska hur skulle du vilja att din framtid blev?

svar: Det viktigaste i livet är ens familj och vänner. Det är dem som formar dig till den du är så därför ska man alltid behandla andra som man själv vill bli behandlad(med undantag om någon försöker ragga på din pojkvän trots att dem vet att han är i ett förhållande, kill em bitches. Nä men hallå. Det är inte girlpower!). Jag önskar mig nog en ganska lugn framtid. Typ att jag bor i en lägenhet i stan, lyckliga barn och en glad man.

Vilka är dina närmsta vänner? Tycker jämt att du umgås med massa olika men vilka är egentligen dina vänner?

svar: Jag kan tycka att jag blivit väldigt sårad av väldigt många. Många av mina såkallade ”vänner” har endast umgåtts med mig för att jag haft ett namn och följare samt en lägenhet i stan. Sen när dem byggt upp sitt genom mig & mina kontakter så skiter dem i mig. Har känt så VÄLDIGT många gånger vilket är tråkigt såklart. Men jag har lärt mig. Och det är därför jag inte föredrar att umgås med vissa profiler. Alla bara utnyttjar varandra, det finns inte många äkta vänskaper i ”media” världen.

Har du någon konstig/rolig ovana?

svar:  Hmm.. Jag dushar/badar(om det finns) alltid JÄTTE LÄNGE. Vet att jag sagt det förut, och det kanske är en konstig vana? Menar alltså att jag kan sitta ner och dusha i typ 5 timmar om jag inte har något annat för mig.

Kommer svara på frågestunden i 4 delar. 🙂

 

(Visited 148 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. Sofia juni 12, 2017 at 3:07 e m

    Alltså bilden på dig Kissie och Dessie <3 Vilka tider!

    Reply
  2. Moa juni 13, 2017 at 5:50 e m

    Du säger att du väger 47 kg men det kan du omöjligt göra! Du verkar väga runt 50-52! Jätte fin! ❤️❤️😻

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *