Svar del 2 på frågestunden

Vad tycker du är viktigast i livet? Och om du fick önska hur skulle du vilja att din framtid blev?

svar: Eftersom jag har en tendens att leva mycket för stunden så har jag knappt tänkt något på framtiden. Vilket många förundras över. Har du inga mål? Inga drömmar? Nää alltså egentligen inte. Jag har levt i min drömvärd, tjänat mycket pengar och ja nöjt mig. Men det viktigaste i livet är att ta hand om dem man älskar och inte bara tänka på sig sig själv. För mår människorna runt om dig bra så mår du bra. Och i framtiden så vill jag ha en familj. Jobb tycker jag inte är så viktigt, jag skulle kanske nöja mig med bloggen och kanske ett deltidsjobb. Jag har tjänat en maaasssaaa pengar och vet hur det känns. Och inte fan så är man mycket lyckligare för det.

Är du vän eller umgås mera med andra i bloggvärlden som varit bloggare lika länge som du? Dessie,Kissie,Foki osv..

svar: Det är klart att jag hälsar! Dessie är väl den enda som inte hälsar tillbaka. Men både kissie & foki skulle jag nog klassificera som ”bekanta” som man hänger med om man te.x träffas på event.

 

Hur ser en vanlig dag i ditt liv ut? Bloggen har ju varit lite nere ett tag, har du jobbat med något annat då eller har du bara ”chillat”? Är det stor skillnad ekonomiskt jämför med när din blogg var som störst?

svar: Jag skulle nog säga att mitt liv är rätt chill. Vaknar, äter frulle, bloggar lite då och då och ”hänger” mest runt. Bloggen är inte riktigt prio 1 längre. Vilket är skönt. Förut så kunde jag inte ens bajsa utan att skriva om det. Ja det är en stor skillnad. Men jag klarar mig ändå 🙂

Känner du skam eller skuld över något?

svar: Jag är en person med mycket ångest. Och det är inte direkt något jag tycker om. Kan tänka tillbaka mycket och få ångest om jag sagt något dumt/konstigt. Men thats life.

 

(Visited 171 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *