Hej, jag vet, jag har inte varit helt fantastisk med bloggen. Ibland mår jag inte helt perfekt. Så är det. Jag får slut på ork.

Jag skulle så gärna vilja orka mer! Hur gör du när du inte orkar? Eller finns det någon som har peppiga tips?

Posted in: Uncategorized

You might also like

Sandra Lindahl - WANTIES Sandra Lindahl - Easy breezy beautiful week Sandra Lindahl - Älskade River Island Ellinor Bjurström - Vikt och bristningar - vecka 22
 • mathilda

  Jag har ångest och upplevde väldiga humörsvägningar förr, nu går jag på antidepp medicin och mår jätte bra 🙂 kanske inte är en lösning för dig men funkar för mina dåliga perioder osv! 🙂

 • Lina

  Att få ordning på livet och ändra mina prioriteringar hjälpte mig ❤

 • Jessica

  Fast såhär har du ju gjort genom alla år… detta är ju ditt levebröd, hade jag betett mej såhär på mitt jobb så hade ja fått sparken. Detta handlar bara om en sak- du är lat o bortskämd. Punkt slut.

 • Caroline

  Kanske är det dags att släppa bloggen? Fokusera på rutiner med sömn och näringsrik kost. Träning och hälsosamt liv där du styr vad du vill göra varje dag. Släppa kraven och allas ”besvikelse” när bloggen inte uppdateras mer än ett sponsrat inlägg var tredje dag. Jag tror att du skulle må gott av att få vara Paulina som gör vad hon känner för och inte vad hon måste för åttonde året i rad.
  Hoppas att du repar dig och får bukt på energin. Kram

 • A 1

  Mindre alkohol?? Inte menat som ngn pekpinne. Men för mig tar det mer energi än det ger. Stör min nattsömn.Ger mig mer ångest oxå, kram

 • Cecilia

  Terapi? Kanske det skullle hjälpa dig att få prata ut med någon om dina känslor och hur du har det som har tystnadsplikt och är expert. Vet inte men kanske det skulle hjälpa dig? Kram ❤

 • Jonna

  Gör dig av med killen. He is not good for u. Du lär inse det själv någon dag. Gör något konkret i din vardag, och det kan vara till exempel skaffa en utbildning eller klura ut vilket jobb som intresserar dig.

  Med all välmening.

 • Louise

  Hur man orkar?
  Jag vill gärna ge dig lite tips som har hjälp mig längst vägen, har jag rest jorden runt bott i många olika länder och haft många motgångar som jag upplevt även du har.
  Det hela handlar om att förstå sig på sig själv, vem är jag?vem gör jag det för? Vad vill jag?
  Så stanna upp analysera dig själv, när dåliga ting händer i ditt liv så handlar det om att du ska analysera just varför detta händer. När du får motgångar och känner att du inte orkar så är du på fel spår. Motgångar i livet ska du aldrig se som något negativt utan de är där för att du ska lära dig. Du är påväg men vill man mycket i livet och har stora visioner så är vägen alltid mycket jobbigare. Hur jag orkar ta mig igenom mitt liv, jag har intr kommit såhär långt för att lägga mig ner och ge upp, tycka synd om mig själv. Tvärtom jag skapar mitt liv och allt jag vill ha finns där om man bara väljer sina vägar i livet. Det är lätt att fasta i samma banor, samma mönster och samma destruktiva beteende. Men du är ett steg ifrån att komma dit du vill, det handlar bara om att bygga upp sitt självförtroende. Hitta något DU är bra på, sedan kommer du finns självförtroende via det. Att synas och få uppmärksamhet via sociala medier kan vara väldigt destruktivt och en ond spiral. Om du känner behov av det stanna och gör något som du är bra på och via det bygg upp ditt självförtroende. Skriv även en lista med saker som får dig att må bra, tex måla, blommor, baka, fiska. Sedan när du känner dig nere gör något utav dessa tingen. Om du behöver extra hjälp så börja meditera, hitta harmoni i vardagen, även ta hjälp av 5htp om du behöver, har alltid hjälpt mig. Dina tankar skapar ditt liv, vill du må bra ändra dina tankar, vill du vara lycklig ändra dina tankar. Vi lever i ett samhälle som konstant pressar oss , men ibland får man acceptera att man inte är kapabel till allt, utan stoppa ta hand om dig själv, för i slutändan är det dig själv du ska leva hela ditt liv med. Andas stanna och njut , världen är din så länge du släpper in den 💫✨

 • Snapchattaren

  Starka rutiner … kanske inte det allra roligaste tipset, men sjukt effektivt.

 • Helen

  Jag gick på kbt hos kuratorn på vct. Fick medicin, äter nu sertralin. Fungerar jättebra! Fick byta medicin två gånger och den tredje var superbra till mig! Och vila, är du trött, vila! Kram

 • True fact

  Äh terapi i all ära, men det vi behöver är att få känna oss behövda. Skaffa ett ordentligt jobb, få rutiner på vardagen och gör något vettigt av tiden istället för att grubbla kring varför man mår dåligt. Vi behöver befinna oss i sammanhang där vi får bekräftelser från andra människor.

 • Mimmi

  Bara sånt jag tycker om, utan att ge mig själv dåligt samvete.
  Vara runt djuren och min familj hjälper mig. Naturen, lugnet, inga måsten 🙂
  <3 ta hand om dig

 • Malin

  Absolut inget att skämmas för! När du väl börjar prata med folk inser du att det är inte speciellt ovanligt att må som du gör. Men av någon konstig anledning är det skambelagt att må psykiskt dåligt. Och dessutom mår man bättre av att sluta hålla upp en fasad. Släpp sociala medier och den pressen och fokusera på att bli frisk igen. Ingen i ditt liv är viktigare än dig själv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *