Favoriter just nu!

This post contains adlinks from Adviral


1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR

This post contains adlinks from Adviral

1. Shorts / 2. Sandaler / 3. Set / 4. Solglasögon / 5. T-shirt / 6. Bikini / 7. Baddräkt / 8. Set / 9. T-shirt

(Visited 1 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. Camilla juli 13, 2017 at 9:53 f m

  Låt mig gissa: bråk/slut med pojkvännen och du befinner dig på grabbarna grus beach club igen, brukar vara så när bloggen (för 511 gången) bara genererar reklaminlägg…

  Reply
 2. Emma juli 15, 2017 at 7:20 e m

  Saknar när du faktiskt bloggade och inte bara la upp färdiga inlägg :/

  Reply
 3. Enkel lösning juli 17, 2017 at 4:02 f m

  Förstår att det är trist att blogga när de få inlägg du skriver äts upp av all plottrig reklam för skitsaker som du tvingas lägga upp.

  Här har jag en liten tipslista:
  1) Avsätt Adviral AB.
  2) Anlita en mer professionell ersättare.
  3) Försök lägga upp 1 inlägg om dagen – det klarar du!

  Reply
 4. susanna juli 18, 2017 at 8:52 e m

  Jag blir som mest peppad när jag sätter upp mål, stora som små och klarar de. Den värsta känslan är när något hänger över än, alla måsten som man egentligen inte har motivation att göra men man känner att man måste. Kanske är det så bloggen blivit för dig? Du kommer tillbaka peppad och laddad att blogga men sedan försvinner lusten/ inspirationen eller vad som och så mår du dåligt över att det hänger över dig? Du kanske skulle behöva en riktig paus och stänga ner bloggen på obestämd tid för att slippa att alltid ha den hängandes över dig. Eller fortsätta som nu men fokusera mer på att klara personliga mål så kanske lusten kommer. Jag satte två större mål (plugga på högskola och bli vältränad) men fokuserade mer på delmålen dvs plugga upp betyg först ett ämne åt gången, skippa den flaskan vin på fredagen och ist dra till gymmet tidigt på lörmorgon. Den kicken man får när man bryter sina mönster och gör ngt man anser vara ”vettigt” och utvecklande är ju obeskrivlig, sen ska man ge sig fan på att inte gå tillbaka. summa kardemumma, blockera så mkt du kan som får dig att må dåligt och satsa på det som får dig att må bra, skit i vad alla andra tycker och förväntar sig av dig.

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *