Bleka tänderna!

Jag tänkte tipsa er om en jätte bra tandblekning. Efter Thailand då jag rökte väldigt mycket och drack mycket cola light så tyckte jag att mina tänder hade börjat bli lite gula. Men nu så har jag börjat bleka dem med Belissas tandblekning. Och jag har börjat se jätte mycket resultat efter bara 3 gånger. Man behöver bleka ca 5-10 gånger beroende på vilken ”vithet” du vill uppnå, min pojkvän tycker det är skönt när jag bleker tänderna eftersom att jag brukar göra det när jag kollar på film och då inte kan fråga ”vad händer nu” eller ”varför” haha.

Jag kommer garanterat att fortsätta bleka dem någa dagar till så att dem blir sådär JÄTTE vita. Vill verkligen få ett hollywood leende!

Har även fixat en rabattkod till er! Koden PAOW50 ger er hela 50% RABATT på Be-white starter kit! Hur grymt? Gå in här på deras hemsida Belissas.se(länk) 

Under tiden!Efter bara en blekning!

Be-white starter kit

Inlägget är i samarbete med Belissas.

(Visited 136 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *