Gult är inte fult.

Dem senaste åren så har jag verkligen älskat färg på kläderna. Har väldigt sällan svart på mig. Så när jag hittade den här gula skönheten så blev jag superglad.

För att handla brillorna tryck HÄR. Och för att komma till klänningen tryck HÄR. Klockan är från equalitybystockholm och den bär jag för att visa att jag stöttar kampen för HBTQ personers rättigheter. Köp din klocka du också, och om du uppger PAOW20 så får du 20% rabatt. Gå in på equalitybystockholm(länk) för att handla!

Inlägget inehåller ad:links

Posted in: Dresscode
Kommentarer (0)

You might also like

Alexandra Nilsson - Prada bag Alexandra Nilsson - En dag på Capri med båt Alexandra Nilsson - Så mycket samlade ni ihop till barncancerfonden ♥ Alexandra Nilsson - Migrän?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *