Bilder från veckan 

Igår så firade vi Frida som fyllde 25. 

(Visited 43 times, 1 visits today)

2 Comments

 1. Sofie augusti 28, 2017 at 7:32 e m

  Åh! Vart är Fridas outfit ifrån? 😍😍😍

  Reply
 2. Simon september 1, 2017 at 4:20 f m

  Hej Paulina. Jag såg dig på Lyxfällan och jag kände att jag ville skriva till dig och ge dig några tips för du får inte känna att livet är kört och att du behöver jobba nio till fem på ett jobb du inte trivs med eller inte jobba alls och vara arbetslös den dagen bloggen inte är lönsam längre. Det finns andra utvägar! Jag skulle vilja tipsa dig lite om vad du kan göra istället. 🙂 Hur kan jag maila dig och nå dig direkt? Jag hittade en mailadress under ”kontakt” men den verkar gå till någon PR-byrå.

  Sen vill jag säga att även om du har problem med ekonomin just så får du inte ta åt dig och tänka att du inte är vuxen eller ansvarslös. jag tycker att du kanske är lite slarvig med ekonomin, men du är väldigt vuxen på andra sätt. Du har mycket ”skinn på näsan” och säger ifrån på ett tufft och bra sätt utan att bli jättearg eller otrevlig om folk inte är schyssta mot dig. Det tycker jag är vuxet och bra. Jag skulle vilja vara lite mer som du på det sättet. Jag är lite tvärtom. Jag har lite dåligt med pengar men har inget problem med att få ekonomin att gå ihop. Däremot är jag inte lika tuff och stark som du. Och även om du är dålig på budget och pengar just nu så har du en annan tillgång, du vet hur man når ut till folk och kan marknadsföring bättre än vad många andra kanske kan. Att kunna sådant är också en tillgång.

  Och så gillar jag din inställning till livet. Många jobbar mycket mer än de behöver för att de inte har så mycket annat kul att hitta på och sen har de mycket mer pengar än de behöver och lägger pengarna på sina hus till exempel. Du verkar veta hur man njuter av livet! Jag har precis samma inställning till mat som dig, fast i mer blygsam omfattning. Till exempel vägrar jag konserverade champinjoner om man kan köpa färska istället och jag tycker att man inte bör snåla och köpa de allra billigaste märkena. Vad är godast liksom, en storförpackning Big Pack-glass eller en lyxigare glass som man äter mindre av? Jag ser inte poängen med att köpa något som man ändå inte gillar att äta. Sen har jag ju inte samma budget som dig förstås men vi har typ samma filosofi tror jag när det gäller mat.

  Men som sagt, jag skulle vilja tipsa dig lite kring vad du skulle kunna göra i framtiden, jag har lite förslag som jag tror att du skulle gilla! Så om du vill får du gärna maila mig så kan jag tipsa dig lite mer privat än här i kommentarerna! 🙂

  Kämpa på med bloggandet, tränandet och allt annat. =)

  MVH

  Simon

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *