Kolpulver från Belissas

Samarbete.

Jag har använt kolpulver från belissas(länk) ett tag nu och mina tänder börjar bli supervita. Och det funkar verkligen. Du blöter tandborsten sen duttar du den bara i pulvret sen borstar du tänderna i ca 3 minuter varje dag tills du känner dig nöjd. Det är skonsamt för tänderna och smakar mint.

Jag har även en rabattkod till er. Uppger ni Paow30 så får ni 30% rabatt! Så in HÄR(länk) och handla 🙂

Inlägget är i samarbete med belissas

(Visited 154 times, 1 visits today)

2 Comments

 1. Maria augusti 29, 2017 at 5:24 e m

  Nej jag vågar inte. Har sån otur tänk om inte det svarta går bort ?

  Reply
  1. Sara augusti 31, 2017 at 2:21 e m

   Jag provade detta här för bara en månad sedan, aldrig igen!!
   Jag fick massor av sår i tandköttet och tänderna kändes som om de hade fått emaljen bortslipad. Efter dag 2 så hade tandköttet svullnat upp rejält och gjorde ont.
   Skrev då direkt till Belissas mejl och ville använda mig av ”Nöjd kund garantin” som de har.
   Jag berättade då också om vilken skada detta hade gett mina tänder men de la ingen extra energi på det.
   När jag väl fick skicka tillbaka detta så var jag tvungen att betala dubbla fraktavgifter då de ville att jag först skulle betala på posten sen skickade de ut en faktura med en fraktavgift på 39:- som jag redan hade betalat???
   Konfronterade dom men då slutade de svara.
   Så handla inte på Belissas om ni inte vill bli lurade vill säga eller få era tänder förstörda 🙂

   Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *