Elly pistol 

Godmorgon. Så nu har jag sovit ut. Väldigt skönt. Ska äta frukost och sen gå ut på en liten promenad. Roligare än så är det inte just nu tyvärr. 

Igår så gjorde jag inte heller så mycket. Åt lunch med Viktor Frisk i stan. Min gamla vän som jag inte träffar så ofta. Sen gick jag till gymmet och körde bodypump, man är ju både stel och svag. Men det ska vi ändra på nu. 

Efter det så mötte jag upp M och gick på bio. Såg the hitman’s bodyguard. Och den var SÅ bra och så rolig. Och jag är ändå svårflirtad 

Btw så kommer min jätte mysiga tröja HÄRIFRÅN(länk) byxor kommer härifrån(länk) keps från HM och skor kommer jag inte ihåg. 


Inlägget innehåller ad:links

Posted in: Dresscode, Livsstil

You might also like

Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Josephine Qvist - VILL NI HA SPA ERBJUDANDEN? SE HIT!! Sponsored - Like a Halloween Quueen Caroline Roxy - Happy birthday Caroline Roxy - Aurora Josephine Qvist - ÄR DET FÖR TIDIGT FÖR JULPYNT?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *