Elly pistol 

Godmorgon. Så nu har jag sovit ut. Väldigt skönt. Ska äta frukost och sen gå ut på en liten promenad. Roligare än så är det inte just nu tyvärr. 

Igår så gjorde jag inte heller så mycket. Åt lunch med Viktor Frisk i stan. Min gamla vän som jag inte träffar så ofta. Sen gick jag till gymmet och körde bodypump, man är ju både stel och svag. Men det ska vi ändra på nu. 

Efter det så mötte jag upp M och gick på bio. Såg the hitman’s bodyguard. Och den var SÅ bra och så rolig. Och jag är ändå svårflirtad 

Btw så kommer min jätte mysiga tröja HÄRIFRÅN(länk) byxor kommer härifrån(länk) keps från HM och skor kommer jag inte ihåg. 


Inlägget innehåller ad:links

Posted in: Dresscode, Livsstil

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Vecka 14 är kommen Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13 Caroline Roxy - MUSIC Caroline Roxy - Tom ford glasses Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *