Jag har bestämt mig.

Nu dom här veckorna så ska jag inte göra någonting. Jag ska bara vara. Jag ska gå till gymmet ibland, kanske gå till frisören men jag ska framförallt bara ta allt som det kommer. Inga måsten. Ingen alkohol. Bara jag. Göra det jag vill. Inte boka in att träffa en kompis fast än jag kanske inte orkar. Möten jag kanske kommer försova mig till. Nej. Jag vill inte känna den stressen

Okej… det är klart att jag kommer att hitta på saker. Men jag ska göra det i min egen takt. Jag får panik när jag ser att jag MÅSTE göra det här just den tiden. Då faller allt isär och mitt huvud blir kaos. Jag ska bli mer egoistisk. Men bara för en stund. 

Även om mitt liv är mer ”på plats” nu än vad det någonsin har varit och jag känner mig fortfarande stressad över allt. Att jag vill att alla ska bli nöjda. Hela tiden. Mitt huvud har 1000 tankar hela tiden det går inte att planera någonting. Så jag kommer ta saker och ting i min takt nu. 

Som nu så är jag så stressad så jag skakar. För att jag inte sover än. Men det borde jag inte vara. Imorgon sover jag tills jag vaknar. Så. Dag 3 på att göra ingenting börjar imorgon.

(Visited 15 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Annika september 6, 2017 at 11:15 f m

    Ja livet som ö-kändis måste vara såååå stressigt …. Haha lägg av och väx upp

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *