Game over

I torsdags så var jag i Göteborg. I fredags så gästade vi strömpis i Örebro och efter det åkte vi bil upp till Sollefteå. Det var självklart väldigt kul men det blev lite mycket fest. 

Just nu så infinner jag mig hos min vän Ida i Örebro. Jag har även valt att lämna mitt förhållande som har vart allt annat än lätt. Men i slutändan så måste jag fokusera på mig själv. Hur ont det än gör att veta att man sårar någon annan. Men det funkade inte. Inte alls. Och det har nästan aldrig funkat. Stunderna fanns, absolut. Men mellan det så var det inte bra och vi förstod oss inte alls på varandra. Tråkigt såklart. Men livet går vidare och jag har insett vad det har vart som kvävde mig. Så om ni undrar varför jag har varit så off.

Måste sova nu. Godnatt

(Visited 251 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. Sofia september 26, 2017 at 1:02 e m

  Tråkigt att det inte funkade, du kommer hitta rätt till slut. Och rätt kan även vara att vara singel 🙂

  Reply
 2. Caroline september 27, 2017 at 5:56 f m

  Tråkigt att höra, men är det inte rätt så är det inte rätt. Hoppas att ni båda finner lyckan <3

  Reply
 3. Anja oktober 2, 2017 at 8:10 e m

  Var inte han killen i ditt liv? Som du skulle skaffa barn med om ett år? Som du älskade mest av allt? Snacka om tvärvändning.

  Reply
  1. Erica november 19, 2017 at 4:52 e m

   På riktigt??

   Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *