Örebro 

Posted in: Dresscode, Livsstil
Kommentarer (10)
 • Sara

  Vart är din tröja från?😍☺️

 • Sofia

  Älskar tröjan och skorna, var finns dom?? 🙂

 • Annelie

  Himla snygga ögonbryn och supersnyggt sminkad!!
  Skiiiiitsnygg tröja! 😀

 • Sabina

  Hej paow! Jag undrar bara när svaren från frågestunden om lyxfällan kommer? Har gått några veckor nu 🙂 förstår om det varit mycket av olika anledningar men vore kul om det kom upp snart!

 • Camilla

  Jaha då var det dags igen, slut med pojkvännen och bloggen dör (mer än vanligt då…). Dags att åka utomlands också (utan att blogga förstås, en mobilbild i en hotellspegel och sen tyst igen) och sen när ni får ihop det igen (och annonsörerna droppat av) är det dags för ”nu har jag ny kamera/dator/telefon och nu kommer bloggen att uppdateras regelbundet igen” och två inlägg senare ”jag och xxx är tillsammans igen”. Uppbrott är aldrig kul för någon men tror inte jag haft jobbet kvar om jag bara uteblivit långa perioder flera gånger per år för att jag inte ”orkade” jobba eller den klassiska blogganledningen ”för att livet kom emellan”. Att jobba är liksom en del av livet oavsett….

 • Mia

  Jättesnygga jeans och skor! Låren ser vältränade ut också. Tycker du gjorde rätt i att avsluta det med killen. Tyckte inte om att han freeridade på dig med resor och allt, lät som en parasit i mina öron. Okej att han inte kan tjäna lika mycket som du men ändå. han verkade vara typen som gillade att bara njuta och skitsamma om någon annan betalade. Dessutom, om vi nu ska vara sådana, så kan du få bättre rent utseendemässigt också.

  Jag gillade Hugo men han var lite hård och var ute efter familjelivet medan du är mer en uppleva livet- tjej.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *