Verkligheten suger inte utan dig. 

Jag måste faktiskt säga att jag mår bättre än på länge nu när jag valde att lämna mitt förhållande som skadade mig både psykiskt och fysiskt. Har vart runt hos olika vänner och bott på hotell och flytt verkligheten. Men igår var det bara att facea den. Genom att börja städa bort honom ut lägenheten. Eftersom jag inte vart hemma på närmare två veckor så såg det ut som skit. Han hade verkligen lämnat det grisigt. Och det är flera möbler som jag velat slänga som han velat haft kvar(som tillfällig lösning typ) så nu gör vi det på mitt sätt. På 6 timmar så städade jag hallen/köket/badrummet/sovrummet. Men har fortfarande det värsta kvar. Vardagsrummet.  Men det tänkte jag ta tag i idag. Men först så ska jag gå en sväng till gymmet. Fattar ni vilken ny energi jag fått när jag studsar upp vid vid 7, lagar frukost städar lite för att sen hoppa i gymkläderna? Så skönt!! 

(Visited 75 times, 1 visits today)

8 Comments

 1. Gabriel Amnehed oktober 3, 2017 at 9:30 f m

  Starkt gjort av dig gumman!
  Du är en sån fin människa och du förtjänar det bästa!
  Va rädd om dig 😘💞

  Reply
 2. Missj oktober 3, 2017 at 11:28 f m

  Är alltid så jobbigt när förhållanden tar slut. Men låter verkligen som att det var till det bästa för dig. Ingen ska behöva ta ett förhållande som gör att man inte mår bra.

  Reply
 3. I oktober 3, 2017 at 1:06 e m

  Menar du att han slog dig?

  Reply
 4. Maria oktober 3, 2017 at 1:44 e m

  Han har väll inte slagit dej? Hoppas verkligen inte. Trodde ni skulle fortsätta tillsammans. Men jag vet ju inte vad som hänt. Kram.

  Reply
 5. Lollo oktober 3, 2017 at 5:03 e m

  Vad menar du med att ditt ex skadade dig psykiskt och fysiskt?
  Har ditt ex varit fysiskt våldsam?
  Eller menar du att förhållandet skakade dig fysiskt på andra sätt – d v s att ni tog droger eller dylikt?

  Reply
 6. Elena oktober 3, 2017 at 5:57 e m

  Hej fina Paow,
  Skönt att höra du mår bättre! Hur lång är du och vad väger du?
  Kram

  Reply
 7. Jokern oktober 3, 2017 at 10:04 e m

  Du kanske ska börja dejta/umgås med människor som inte är kompletta losers?
  Typ vuxna människor. Ja, du vet – den typen som inte varit med i Big Brother o. dyl.
  Vet att du sagt att du faller för killar utan framtid, men vad ligger bakom den attraktionen egentligen? Är det bara så, eller kanske känner du ångest över dina egna livsval och att du har ett behov av överläge som du givetvis har om snubben är blåst.

  Reply
 8. Giraffen oktober 4, 2017 at 5:50 f m

  Har du haft någon rebound sex?

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *