17:21 Bangkok 

Idag så vaknade vi lagom tidigt. Istället för kl 6 så vaknade vi halv 11. Alltså om jag säger att det inte finns NÅGOT att göra här i området vi bor innan 12. Sen att vi är ensamma faranger och fast med våran moppe här, för att ta sig till något varuhus eller likande så måste man upp på motorvägen, åt båda hållen. Och där vill man nog helst inte åka en moppe mellan långtradarna med köpta körkort. Det är löjligt enkelt att ta körkort I Thailand så även om jag litar på mig själv i trafiken. Så litar jag inte på andra. Så sålänge vi inte tar taxi någonstans så håller vi oss på våran lilla väg. Och åker fram och tillbaka och går in i olika 7/11s haha.

Nackdelen med att bo så långt från alla turister och fina restauranger är väl maten, mina smaklökar ÄLSKAR riktigt thaimat. Men inte min mage. Jag äter så starkt så att jag nästan kräks och bakterierna är ju annorlunda speciellt nu första dagarna. Så igår i lokaltrafiken så höll både jag och Lance på att skita på oss. Känner man inte varandra tillräckligt bra så är ett starkt tips att åka till Thailand. Då får man se varandras sidor från en helt annan vinkel haha. 

Idag så har vi bara tränat. Solat och myst. Det är nu senaste timmen jag mått riktigt kasst. Men tror att jag måste äta lite ”vanlig mat” och lite kohlhydrater så mår jag nog bättre. Att bara äta omogen papaya(som är som gurka) tomat chili lime och fisksås inte är det bästa för magen. 

Kl är ju 6 timmar före här. Så uppdateringar kommer komma lite huller om buller. Hoppas ni står ut. 

Bilder från dagen 

Posted in: Livsstil, Mina resor
Kommentarer (6)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *